Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kuzminsks no "Olympiacos" pāriet uz "Lokomotiv Kuban"

Andrejs Siliņš

Kuzminsks no "Olympiacos" pāriet uz "Lokomotiv Kuban"
Mindaugs Kuzminsks. Foto: AFP / Scanpix

Lietuvas izlases basketbolists Mindaugs Kuzminsks pārtraucis līgumsaistības ar Pirejas "Olympiacos" un stājies darba attiecībās ar Krievijas klubu Krasnodaras "Lokomotiv Kuban", ar ko noslēgts līgums uz divām sezonām.

Kuzminsks pievienojās "Olympiacos" aizvadītajā vasarā, tomēr netika pie paša cerētajām iespējām un arī kluba puse nebija līdz galam apmierināta ar spēlētāja atdevi attiecībā pret atalgojumu. Arī pēc lietuvieša Ķestuta Kemzūras stāšanās galvenā trenera amatā situācija nemainījās, un abas puses vienojās par līguma pārtraukšanu.

205 centimetrus garais Kuzminsks karjeru turpinās Krievijā, kur parakstījis divu gadu līgumu ar Krasnodaras "Lokomotiv Kuban" klubu. "Loko" jaunā sezona sākusies viļņveidīgi - ja VTB līgā trīs panākumi piecos mačos ļauj šobrīd ieņemt ceturto pozīciju, tad ULEB Eiropas kausā divi panākumi sešos mačos liek balansēt uz robežas, kas var ļaut vai neļaut iekļūt Top16 turnīrā. Pēdējās trīs spēlēs komanda piedzīvojusi zaudējumus, un šo sēriju centīsies pārtraukt trešdien, kad otro reizi sezonā mēģinās pieveikt "Umana Reyer", taču šoreiz viesos.

30 gadus vecais Kuzminsks karjeru sāka Viļņas "Sakalai", vēlāk uzspēlēja "Perlas", bet no 2008. līdz 2010. gadam pārstāvēja "Šiauliai". Nākamās trīs sezonas Kuzminsks pavadīja Kauņas "Žalgirī", pēc kā sekoja trīs gadi Malagas "Unicaja" rindās. 2016. gadā Fils Džeksons iedeva Kuzminskam trīs gadu līgumu ar Ņujorkas "Knicks", taču jau otrās sezonas ievadā klubs atbrīvoja spēlētāju. Pēdējo pusotru sezonu lietuvietis pārstāvēja Milānas "Olimpia".

     [+] [-]

, 2019-11-11 22:17, pirms 4 gadiem
Loko grib pastiprināties
Lenc arī šelakovu un co