Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Starkovs: "Ceram veiksmīgo sēriju turpināt arī pret Horvātiju"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Starkovs: "Ceram veiksmīgo sēriju turpināt arī pret Horvātiju"
Aleksandrs Starkovs un Andris Vaņins
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola izlase Horvātijā ieradās pirmdienas vakarā, aizvadot vēlo treniņu. Pirmsspēles preses konferencē izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs uzslavēja pretinieku komandu, taču arīdzan solīja, ka latvieši cīnīsies par sev labvēlīgu rezultātu, lai turpinātu bezzaudējumu sēriju

Individuāli Horvātijā trenējies Ivans Lukjanovs, kuram par sevi atgādinājusi traumētā kāja, bet visi pārējie esot trenējušies sparīgi. Jau šodien plkst. 20:00 Latvija noslēgs 2012. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas ciklu, cerot atņemt punktus grupas favorītei Horvātijai. Latvija nav zaudējusi jau trīs kvalifikācijas spēles pēc kārtas.

Aleksandrs Starkovs: "Abām izlasēm tā ir pēdējā spēle atlases ciklā. Esam atbraukuši uz šejieni ar iespējami labāko sastāvu, tādēļ ceram nospēlēt labi pret pretinieku, kurš būs ļoti motivēts uzvarēt. Tā mums būs iespēja iegūt pieredzi, kā arī novērtēt komandas plusus un mīnusus. Ļoti nopietni gatavojamies spēlei. Šī nebūs draudzības spēle, mūs interesēs rezultāts.

Jau pirms atlases cikla sākuma bija skaidrs, ka tieši Grieķija un Horvātija cīnīsies par pirmo vietu grupā. Es prognozēju, ka tieši horvāti būs pirmie. Komandu vietas turnīra tabulā ir likumsakarīgas. Mēs šajā ciklā atjaunojām sastāvu, un pēdējās trīs spēlēs mums bija gan laba spēle, gan labi rezultāti. Gribam turpināt šo sēriju arī šeit uz spēcīga pretinieka fona viesos. Jūsu izlasē ir ļoti daudz spēcīgu klubu pārstāvju."

Lai arī Horvātija vēl nav kvalificējusies finālturnīram, viens no vietējiem žurnālistiem interesējās par to, kuru vietu pēc Starkova domām ieņems horvāti: "Horvātijai vēl ir jākvalificējas, bet tā ir valsts, kura ir spēcīga daudzos sporta veidos. Man nav ne mazāko šaubu, ka šī komanda izdaiļos finālturnīru, ja tiks tajā.

Noslēgumā Starkovs paskaidroja, ka Māris Verpakovskis devās līdzi izlasei, jo tas stiprina komandas mikroklimatu, un šāds lēmums tika pieņemts komandas iekšienē.

Kaspars Gorkšs: "Noskaņojums ir labs, citādāk nemaz nevarētu būt. Skaidrs, ka horvāti par katru cenu centīsies uzvarēt, bet tas mums dos iespējas pretuzbrukumos. Centīsimies viņus pārsteigt. Mans mērķis ir pirms spēles labi izgulēties [smaida]. Runājot par zālāju, tas ir savdabīgs, bet abām komandām tas būs identisks."

  +2 [+] [-]

, 2011-10-11 12:22, pirms 13 gadiem
Būs grūti, bet lai izdodas!

  +1 [+] [-]

, 2011-10-11 12:30, pirms 13 gadiem
Biskaps: '' Cerams,nakamo speli Latvijas izlase aizvadis cita galvena trenera vadiba!''
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-11 14:22, pirms 13 gadiem
Teemu,sakars?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-10-11 16:56, pirms 13 gadiem
Es to vairak biju domajis par karstgalvja sedesanu skola un ilgosanos pec draugiem

  +3 [+] [-]

, 2011-10-11 17:37, pirms 13 gadiem
Satiekot,Māri,tiešām būs jauzjautā par viņa īpašājām attiecībām ar Starkovu.

  +1 [+] [-]

, 2011-10-11 19:30, pirms 13 gadiem
Starkovs:
Šī nebūs draudzības spēle, mūs interesēs rezultāts.

Ar pļutku pamatsastāvā?Nemuldi!