Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Agvero izlaidīs mēnesi; Brazīlijai nāksies iztikt bez Luiza

Agvero izlaidīs mēnesi; Brazīlijai nāksies iztikt bez Luiza
Serhio Agvero
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras „City” uzbrucējs Serhio Agvero mačā pret Ekvadoru iedzīvojies paceles cīpslas savainojumā, tiek prognozēts, ka viņam nāksies izlaist mēnesi. Savukārt Brazīlijas izlasei gaidāmajā Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē pret Venecuēlu nevarēs palīdzēt Davids Luizs un Marselu Groe.

27 gadus vecais Serhio Agvero, kurš aizvadītajā nedēļā atzīmējās ar pieciem precīziem raidījumiem, spēlē pret Ekvadoru iedzīvojies paceles cīpslas savainojumā. „Domāju, ka bez spēlēšanas būs jāiztiek mēnesis,” Agvero pastāstīja TyC Sports. Tas nozīmē, ka Agvero izlaidīs četras Premjerlīgas spēles un divus mačus Čempionu līgā.

Tāpat „City” palikusi bez Davida Silvas, kurš mačā pret Luksemburgu izmežģīja potīti. Spānijas galvenais treneris Vinsents del Boske atzina, ka pagaidām neesot skaidrs, cik nopietns savainojums un cik ilgi spānim būs jāizlaiž.

Bez viena no komandas uzbrukuma līderiem būs jāiztiek arī spāņu grandam Madrides "Real". Kluba mājas lapā ziņots, ka Karims Benzemā savainojis kreisās kājas muskuli. Pagaidām nav skaidras informācijas par to, cik ilgs būs futbolista atveseļošanās posms.

Savukārt Brazīlijas futbola izlasei nāksies iztikt bez Davida Luiza un vārtsarga Marselu Groe, kuriem traumu dēļ būs jāizlaiž Pasaules kausa kvalifikācijas spēle pret Venecuēlu. Tiesa, Brazīlijas futbola federācijas ziņojumā teikts, ka, neskatoties uz šo divu futbolistu zaudējumu, komandas vadība negrasās papildināt sastāvu, lai aizlāpītu robu komandas rindās.

Izmantotie resursi:
BBC Sport - Sergio Aguero 'out for a...
https://twitter.com/BrazilStats
Benzema medical report | Real Madrid CF

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-10 19:25, pirms 9 gadiem
Yaya Toure, Kompany, Silva un Aguero. Gandrīz puse no pamatsastāva ārā. Turklāt praktiski labākie spēlētāji savās pozīcijās. Novēlu ātri atgūties čaļiem.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-10 20:02, pirms 9 gadiem
belo31 rakstīja: Ja nebūtu atdots Džeko, tad būtu vienalga. Bet tagad vienīgais uzbrucējs palicis flops Bony.
Vai tad Tu pirms laiciņa nečiepstēji, ka atšķirībā no MU, jūsējiem visās pozīcijās ir pa diviem augstākā līmeņa žorikiem?

Nu okej Aguero saplīsa..vai tad nav ko vietā likt? Augstākā līmeņa Bony tak ir..Tev pat profila bildīte ar viņu bija, vēl pirms uzliki alkatīgo džeku

  +1 [+] [-]

, 2015-10-10 21:01, pirms 9 gadiem
"Savukārt Brazīlijas izlasei gaidāmajā Pasaules kausa spēlē pret Venecuēlu" - vai tad tik ātri ir pienācis PK, autor?

     [+] [-]

, 2015-10-10 21:03, pirms 9 gadiem
Francijas medicīnas stafs novērtēja, ka Benzemā būs jāizlaiž 2-3 nedēļas, tā ka ar tik ilgu laiku apmēram noteikti jārēķinās arī pēc Madridē veiktajām pārbaudēm.
Traumu jau tā vairāk kā vajag, bet Dešamps ietiepīgi ignorē Real brīdinājumus un draudzības spēlē tur Benzemā un vēl dažus gandrīz visu spēli, kamēr uz soliņa sēž Žirū un Marsiāls.