Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgas spēles – Valmierā un Ķekavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgas spēles – Valmierā un Ķekavā
Foto: floorball.lv

Šovakar notiks divas Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgas spēles – Vidzemes Olimpiskajā centrā "RTU/Inspecta", viesojoties pie "Valmieras/ViA", centīsies atgūt turnīra līderes godu, bet "Ķekavas Bulldogs", uzņemot Liepājas "Kuršus", mēģinās izcīnīt otro uzvaru.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 19:00 FBK "Valmiera/ViA" - "Kurši" (Vidzemes OC, Valmierā)
FBK "Valmiera/ViA" (5.v.) čempionātu sāka ar trim uzvarām, bet iepriekšējā mačā viesos ar 3:9 atzina FK "Rīga" pārākumu. Rezultatīvākais Valmieras komandā ar 9 (5+4) punktiem ir Mārtiņš Broks, ar 8 (4+4) punktiem seko Ints Vilks.
Arī "RTU/Inspecta" (2.v.) aizvadījusi četras spēles, trijās no tām izcīnot pārliecinošas uzvaras. Pēdējais panākums svinēts savā laukumā pār FK "Bauska" – 13:8. Divi studentu komandas spēlētāji guvuši pa 11 rezultativitātes punktiem – Jānis Jansons un Kārlis Bulāns. Uzvaras gadījumā "RTU/Inspecta" pakāpsies uz turnīra tabulas pirmo rindiņu.

Pulksten 20:15 "Ķekavas Bulldogs" - "Kurši" (Ķekavas sporta namā)
"Ķekavas Bulldogs" (12.v.) trijās čempionāta spēlēs piedzīvojusi divus zaudējumus, bet vienīgo panākumu guva savā laukumā pār "Lielvārdi", ko pārspēja pēcspēles metienos ar 6:5. Savā pēdējā mačā ķekavieši viesos smagi zaudēja "Cēsu alum/Lekringam" – 4:16. Rezultatīvākie Ķekavas komandā ir Oskars Eglītis un Matīss Jansons – pa 4 (3+1) punktiem.
Liepājas "Kurši" (8.v.) čempionātu sāka ar uzvaru, bet nu piedzīvoti jau divi zaudējumi pēc kārtas. Pēdējais no tiem bija Lielvārdē – 4:13. Pa pieciem rezultativitātes punktiem liepājnieku labā guvuši Oskars Bergmanis un Gints Siliņš.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...