Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Viasat Sport Baltic piedāvā Mančestras derbiju un vēl četrus mačus

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Viasat Sport Baltic piedāvā Mančestras derbiju un vēl četrus mačus
Žuzē Morinju un Peps Gvardiola
Foto: AFP/Scanpix

Šonedēļ kanāls Viasat Sport Baltic piedāvā Anglijas Premjerlīgas ceturtās kārtas spēles: Manchester United – Manchester City, Arsenal – Southampton, Liverpool – Leicester City, Swansea City – Chelsea un Sunderland – Everton. Nenokavē Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā Viasat Sport Baltic!

Anglijas Premjerlīgas ceturtās centrālā spēle ir Mančestras derbijs. Manchester United un Manchester City pēdējās desmit sezonās septiņas reizes titulus sadalījuši savā starpā. Un arī šosezon United un City ir starp galvenajiem titula pretendentiem – abas komandas ir starp trīs klubiem, kas uzvarējuši visās trijās pirmās kārtas spēlēs. Trešais klubs no līderu trijnieka – Londonas Chelsea - izbraukumā spēlēs ar Swansea City. Velsas klubs pēc uzvaras pirmajā kārtā, piedzīvoja zaudējumus nākamajās divās spēlēs, un arī sava laukuma priekšrocības var nepalīdzēt mačā ar Antonio Kontes Chelsea.

Jānis Vuguls, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Abām komandām sezonas sākums Premjerlīgā viduvējs – pa uzvarai, zaudējumam un neizšķirtam. Liverpool pēc trim spēlēm izbraukumā šī būs pirmā mājas spēle un tas sola lielas emocijas Anfield stadionā, kur ierodas čempioni. Leicester City galvenais treneris norāda, ka Liverpool ir vieni no galvenajiem favorītiem uz šīs sezonas titulu – Tā ir ļoti laba komanda un sestdien būs ļoti laba spēle, īsta kauja! Nepalaižam garām!"

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Chelsea šo sezonu uzsākusi perfekti, trīs mačos izcīnot trīs uzvaras un ielaižot tikai divus vārtus. Swansea, tieši pretēji, vēl nespēj atrast savu spēli. Kaut arī Velsas vienība sāka sezonu ar panākumu viesos pret Burnley, turpinājumā sekoja divi zaudējumi. Pagaidām neviens Swansea uzbrucējs nav guvis vārtus, traumas dēļ joprojām malā paliek dārgākais pirkums B.Bastons, un nekas neliecina, ka velsiešiem izdosies atņemt punktus vieniem no galvenajiem titula pretendentiem Chelsea."

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:
• Sestdien, 10.septembrī 14:25 Manchester United – Manchester City
• Sestdien, 10.septembrī 16:55 Arsenal – Southampton
• Sestdien, 10.septembrī 19:25 Liverpool – Leicester City
• Svētdien, 11.septembrī 17:55 Swansea City – Chelsea
• Pirmdien, 12.septembrī 21:55 Sunderland – Everton

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
Viasat sabiedrisko attiecību vadītāja

  +2 [+] [-]

, 2016-09-10 11:29, pirms 8 gadiem
MU

     [+] [-]

, 2016-09-10 12:52, pirms 8 gadiem
LFC