Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:124, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs apsūdz PSG par naudas neizmaksāšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ibrahīmovičs apsūdz PSG par naudas neizmaksāšanu
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Manchester United" uzbrucējs Zlatans Ibrahīmovičs pirms Mančestras derbija sniedza interviju Francijas medijiem. Kad viņam tika uzdots jautājums, kas visvairāk pietrūkst no laika PSG, Zviedrijas futbolists norādīja, ka algas čeks. Vēlāk izrādījusies, ka tā ir taisnība - Ibrahīmovičs nav saņēmis visu summu.

Zlatans Ibrahīmovičs Franciju pret Angliju nomainīja šajā vasarā, pievienojoties Žuzē Morinju vadītajai "Manchester United". No 2012. līdz 2015. gadam viņš pārstāvēja Parīzes "Saint-Germain", pēdējā sezonā 31 spēlē gūstot 38 vārtus. Lielisks sniegums arī Čempionu līgā, desmit mačos sāncenšu vārtsargus pārspējot piecas reizes.

Lai pirmo reizi kļūtu par Anglijas čempionu, Ibrahīmovičs bija gatavs algas samazinājumam. Vasarā cirkulēja informācija, ka viņš Parīzē saņēma 290 tūkstošus eiro nedēļā, bet Mančestrā summa ir par 30 tūkstošiem mazāka. Nule sniegtajā intervijā Francijas medijam SFR Zlatans pieminēja šo faktu.

"No Parīzes man visvairāk pietrūkst pēdējā algas čeka," ar smaidu teica Ibrahīmovičs. "Tieši tas man pietrūkst visvairāk." Sākotnēji šādi izteikumi tika uztverts kā joks, tomēr vēlāk noskaidrojies, ka Parīzes "Saint-Germain" nav līdz galam norēķinājusies par pēdējo sezonu.

Zviedrijas laikraksts Expressen norādīja, ka Ibrahīmovičs apsver iespēju sūdzēt bijušo klubu tiesā. Tomēr Parīzes "Saint-Germain" uz situāciju skatās citādi. "Klubs vienmēr ir respektējis noslēgtos līgumus. 48 mēnešu laikā alga vienmēr ir izmaksāta laikus," paziņojumā pauda Francijas klubs. Taču nav izdevies pārskaitīt bonusu, un vaina tiek novelta uz uzbrucēja pleciem. "Joprojām gaidām dokumentu, kas spēlētājam obligāti jāiesniedz, lai mēs varētu pārskaitīt pēdējo bonusu."

Ibrahīmovičs "Manchester United" rindās debitējis spoži, Anglijas Premjerlīgā trīs spēlēs izceļoties ar trim rezultatīviem trāpījumiem. Šodien pulksten 14:30 pēc Latvijas laika priekšā derbijs pret "Manchester City".

Izmantotie resursi:
Metro.co.uk: News, Sport, Showbiz, Celebrities...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-10 15:14, pirms 8 gadiem
grāmatvede atvaļinājumā

     [+] [-]

, 2016-09-10 16:06, pirms 8 gadiem
Algas jāizmaksā tikai ČL uzvarētājiem.

     [+] [-]

, 2016-09-10 17:03, pirms 8 gadiem
HMB-NIZCAG4 rakstīja: he he laabs, abrakadabra un nauda ir kontaa

Bet ibra nizcag, paradijis ka tikai nauda un nauda sim interese
Ja dzītos pēc naudas, tad spēlētu kkur ķīnā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-09-10 20:59, pirms 8 gadiem
290k nedēļā = ~ 28.8 Eur minūtē (!!!)

slimas summas

     [+] [-]

, 2016-09-11 07:50, pirms 8 gadiem
Vēl vienam sporta vāğim kāposta pietrūka ja jau čīkst ?