Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

papildināts "Talsi/Triobet" iekļūst izslēgšanas spēlēs, turpat tēmē arī FK "Bauska"

Ritvars Raits
Ritvars Raits

"Talsi/Triobet" iekļūst izslēgšanas spēlēs, turpat tēmē arī FK "Bauska"
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notika četras spēles: "Ulbroka/FS Masters" ar 6:4 pieveica Kocēnu "Rubeni", "RTU/Inspecta" pagarinājumā ar 6:5 pārspēja Cēsu "Lekringu", "Talsi/Triobet" ar 7:3 pārspēja Stalbes "Pārgauju", bet FK "Bauska" ar 10:2 sakāva Liepājas "Kuršus".

Spēli Ulbrokas sporta kompleksā veiksmīgāk uzsāka "Rubene", nepilnu četru minūšu laikā izvirzoties vadībā ar 2:0. Pēc pirmā perioda Kocēnu komandai minimāls pārsvars (2:1), bet otrās trešdaļas sākumā Mārtiņš Zelčs panāca jau 3:1. Turpmāko 15 minūšu laikā veiksme uzbrukumā pavadīja "Ulbroka/FS Masters" florbolistus, kuri guva četrus vārtus pēc kārtas, izvirzoties vadībā ar 5:3. Piecas sekundes pirms otrā pārtraukuma viesiem izdevās rezultāta starpību samazināt līdz minimumam – 4:5. Pēdējā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – ulbrokietis Pēteris Freimanis realizēja soda metienu, iemetot savu trešo golu šajā mačā un nodrošinot savai komandai uzvaru ar 6:4. Uzvarētāju rindās par labāko spēlētāju tika atzīts "hat-trick" autors Pēteris Freimanis, ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās spēlējošais treneris Ainārs Juškēvičs. "Rubenes" sastāvā rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem bija Mārtiņš Zelčs, kuram arī tika labākā spēlētāja tituls.

Cēsu sporta kompleksā notikušajā spēlē pirmie varēja uzgavilēt viesi, kad jau 3.minūtē Atis Blinds atklāja rezultātu – 1:0. Pēc pirmā perioda uz tablo gan bija līdzsvars – 2:2. Otrās trešdaļas sākumā vadībā ar 4:2 izvirzījās "Lekrings", bet līdz pārtraukuma "RTU/Inspecta" atbildēja ar trim gūtiem vārtiem, panākot 5:4. Pēdējā periodā tika iemesti tikai vieni vārti – 55.minūtē, spēlējot skaitliskajā mazākumā, rezultāta izlīdzinājumu panāca cēsnieks Gints Bērtulis – 5:5. Pagarinājumā viesiem vajadzēja tikai 23 sekundes, lai uzvaras svaru kausus nosvērtu savā pusē – 6:5, uzvaras vārti Kristiana Lisovska kontā. Tieši Kristians Lisovskis, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais, tika atzīts par labāko savā komandā. Par labāko "Lekringa" rindās atzina Gintu Bērtuli, kuram, tāpat kā viņa komandas biedram Mārtiņam Rajeckim, 2 (1+1) rezultativitātes punkti.

Stalbes "Pārgauja" bija uzvarējusi jau četras spēles pēc kārtas, un savu panākumu sēriju gribēja turpināt arī šovakar, tiekoties tieši ar Talsu komandu, kurai dzenās pakaļ turnīra tabulā. Spēlējot "Talsi/Triobet" laukumā, pirmie divi periodi tika aizvadīti sīvā cīņā un noslēdzās neizšķirti – 3:3. Tomēr pēdējā trešdaļā izpaudās talsenieku pārsvars - "Talsi/Triobet" iemeta vēl četrus golus, savus vārtus nosargājot neskartus – 7:3. Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vienu vārtu autors Jānis Škutāns, bet pa diviem rezultativitātes punktiem guva Daneks Balodis, Oskars Sidra, Matīss Jansons, Aivars Hammers un Artis Raitums. Labākā spēlētāja gods "Pārgaujas" sastāvā tika Oskaram Balodim, kurš arī izcēlās ar vienu vārtu guvumu, bet rezultatīvākais ar 2 (1+1) punktiem bija Gvido Lauga. Talseniekiem tagad tabulā ir 34 punkti, 5.vieta un jau garantēta vieta izslēgšanas spēļu turnīrā.

Bauskas sporta namā "Mēmele" notikušajā spēlē jau pirmā perioda laikā mājinieki izvirzījās vadībā ar 4:0. Otrās trešdaļas pirmajā minūtē "Kurši" vienus vārtus atguva, taču turpinājuma tam nebija – pēc otrā perioda "Bauska" atradās vadībā ar 7:1, bet visā spēlē uzvarēja vairāk nekā pārliecinoši – ar 10:2. Par labāko spēlētāju baušķenieku rindās tika atzīts vārtsargs Elvis Holsts, kurš atvairīja 38 no 40 pretinieku metieniem, bet pa trim rezultativitātes punktiem guva Toms Niedre, Pēteris Zeltiņš un Ģirts Laugalis. Abus "Kuršu" golus iemeta Ingars Jansons, bet labākā gods tika Edgaram Freimanim. FK "Bauska" tagad ir 23 punkti un kāpiens uz 8.vietu.

Izmantotie resursi:
floorball.lv

     [+] [-]

, 2013-02-11 14:35, pirms 11 gadiem
Cik tad tiek playoffa ?

     [+] [-]

, 2013-02-11 14:42, pirms 11 gadiem
badijs4 rakstīja: Cik tad tiek playoffa ?
1.-8. vietai.