Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Līgas kauss: "Crystal Palace" minimāli pieveic Kārdifu

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Līgas kauss: "Crystal Palace" minimāli pieveic Kārdifu
Epizode no "Crystal Palace" un "Cardiff City" spēles
Foto: AFP/Scanpix

Šodien Anglijas Līgas kausa izcīņas pusfināla pirmajā spēlē divu Čempionāta vienību spēlē "Crystal Palace" savā laukumā ar 1:0 uzvarēja "Cardiff City".

Visās iepriekšējās kārtās pāra uzvarētājs tika noskaidrots vienā spēlē, bet pusfināli ir vienīgā stadija, kurā jāaizvada divi mači. "Crystal Palace" pirms tam ne tikai izsita Premjerlīgas komandu "Wigan Athletic", kā arī "Southampton" un "Middlesbrough", bet 1/4 finālā arī sensacionāli pārspēja "Manchester United" tās laukumā. Skaidrs, ka Londonas klubs cerēja turpināt savu ceļu - vēl jo vairāk tāpēc, ka pretī tika ielozēts Čempionāta klubs "Cardiff City", nevis kāds no grandiem. Tiesa, Velsas "Cardiff City" Čempionātā šobrīd ieņem augsto 3. vietu, kamēr "Crystal Palace" - 11. vietu.

Spēles sākumā krietni aktīvāka gan bija Kārdifas komanda, cita starpā 7. minūtē izpildot draudīgu soda sitienu. Viesi dominēja, taču 27. minūtē atbildēja arī "Crystal Palace" - DĀR izlases spēlētāja Dikgacoi sitienu Kārdifas vārtsargs Hītons atvairīja ar lielām pūlēm. Kopumā gan tik un tā var apgalvot, ka 1. puslaiku labāk aizvadīja "Cardiff City", taču pauzē pie 1:0 devās "Crystal Palace" - pēc soda sitiena izgājienā kļūdījās Hītons, un Dikgacoi viņu apsteidza, vārtus gūstot Gārdneram.

2. puslaikā "Cardiff City" mēģināja atspēlēties, brīžiem riskējot ar savu vārtu drošību mājinieku pretuzbrukumos. No otro vārtu ielaišanas viesi izvairījās un pēdējās 10 minūtēs paši izveidoja pāris momentus, lai izlīdzinātu rezultātu. Neizdevās, "Crystal Palace" mājās uzvarēja ar 1:0. Lielas skaidrības gan nav, īpaši tāpēc, ka šai turnīrā priekšrocību nedod viesos gūtie vārti. Atbildes spēle pēc divām nedēļām.

Anglijas Līgas kausa izcīņa, 1/2 finālu pirmās spēles

PārisRezultātsVārtu guvēji
Crystal Palace - Cardiff City1:0 (1:0)Gārdners 43'
Manchester City - Liverpool

  +2 [+] [-]

, 2012-01-11 00:42, pirms 12 gadiem
JA MC un Liverpool finishees TOP4(vai TOP5 -neatceros),tad kaada no Championship komandaam speelees UEFA kausaa pat ,ja zaudees finaalaa vo taa ir stelle taadiem klubiem . Birmingham jau tiiri labi sogad tur paciiniijaas