Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ronaldu apsola jau šonedēļ atgriezties laukumā

Rolands Eliņš

Ronaldu apsola jau šonedēļ atgriezties laukumā
Krištianu Ronaldu
Foto: AP/Scanpix

Portugāļu superzvaigzne Krištianu Ronaldu publiski paudis pārliecību, ka pēc „Euro 2016” finālturnīrā gūtās traumas ir gatavs atgriezties laukumā un darīs to jau nākamajā Spānijas čempionāta spēlēs pret „Osasuna”.

Krištianu Ronaldu traumu guva Eiropas čempionāta finālmačā pret Franciju, kad bija spiests savas valsts izlases lielākajā triumfā noskatīties no rezervistu soliņa. Šīs traumas dēļ viņš izlaida sezonas sākumu Spānijā, UEFA Superkausu, kā arī Portugāles izlases pirmo spēli PK 2018 atlases ciklā, kurā portugāļi ar 0:2 zaudēja Šveicei.

Taču Ronaldu pēdējās dienās jau atgriezies treniņos Madrides „Real” klubā un oficiālā pasākumā pavēstīja savas komandas līdzjutējiem, ka ir gatavs atgriezties jau nākamajā spēlē. „Real” nākamais mačs paredzēts sestdien pret „Osasuna” savā laukumā, kad Madrides karaliskais klubs centīsies gūt trešo uzvaru jaunās sezonas sākumā un pagarināt savu „La Liga” uzvaru sēriju līdz 14 spēlēm.

Spānijas mediji gan vēsta, ka pirmajā spēlē pēc divu mēnešu piespiedu pārtraukuma Ronaldu laukumā parādīsies tikai uz neilgu laiku. Šādu lēmumus pieņēmis galvenais treneris Zinedins Zidāns, kurš nevēlas lieki riskēt ar savas komandas līderi.

Jāatgādina, ka Ronaldu pārstāvētā Portugāle šajā atlases ciklā ir vienā grupā ar Latviju. Abu izlašu pirmā tikšanās paredzēta jau pēc diviem mēnešiem – 13. novembrī – Portugālē, bet Latvija portugāļus uzņems nākamās vasaras sākumā, proti, devītajā jūnijā.

Izmantotie resursi:
Cristiano Ronaldo says he is fit for Real...

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 19:32, pirms 8 gadiem
kas tas pa koifu tadu?!