Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" un "Atletico" apelācijas noraidītas. Bez transfēriem līdz 2018. gadam

Rolands Eliņš

"Real" un "Atletico" apelācijas noraidītas. Bez transfēriem līdz 2018. gadam
Krištianu Ronaldu un Antuāns Grīzmans - abu Madrides klubu lielākās zvaigznes
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubu Madrides „Real” un Madrides „Atletico” apelācijas par transfēru aizliegumu divos nākamajos transfēra periodos ir noraidītas, oficiāli apstiprinājusi FIFA. Tas nozīmē, ka abi Madrides klubi nākamos sastāva papildinājumus transfēra veidā varēs iegūt tikai 2018. gada ziemā.

Madrides „Real” un „Atletico” iesniedza apelācijas, reaģējot uz FIFA spriedumu par pārkāpumiem nepilngadīgu spēlētāju transfēros un reģistrācijā. FIFA janvārī lēma, ka abiem klubiem par sodu būs liegts divos nākamajos transfēra periodos reģistrēt jaunus spēlētājus.

Līdzīgi kā tas notika ar „Barcelona”, arī abi Madrides klubi ar apelāciju palīdzību „iesaldēja” FIFA lēmumu un, kamēr notika apelāciju izskatīšana, šovasar vēl varēja izmantot transfēru periodu jaunu spēlētāju piesaistei. Taču, tāpat kā „Barcelona” gadījumā, apelācija tika noraidīta un līdz ar FIFA oficiālā lēmuma paziņošanu stājies spēkā transfēru liegums. Tas būs aktīvs 2017. gada ziemas un vasaras transfēru periodā, bet klubi atgūs tiesības pieteikt jaunus spēlētājus 2018. gada ziemā.

Transfēru liegums gan aizliedz atlaist spēlētājus no līguma, taču FIFA lēmums paredz arī soda naudu – apmēram 820 tūkstoši eiro būs jāsamaksā „Real”, bet „Atletico” šķiries no 290 tūkstošiem eiro.

"Atletico" gadījumā izmeklēšana tika veikta par nepilngadīgu spēlētāju reģistrāciju no 2007. līdz 2014. gadam, bet "Real" sakarā – no 2005. līdz 2014. gadam. „Real” uzreiz pēc FIFA lēmuma paziņoja, ka vērsīsies Sporta arbitrāžas tiesā (CAS), sagaidāms, ka to pašu darīs arī „Atletico”.

Šovasar „Atletico” izmantoja iespēju iegādāties tādus spēlētājus kā Kevinu Gameiro no Seviljas, Niko Gaitānu no „Benfica” un aizsargu Simi Vrsaļko no „Sassuolo”. Savukārt „Real” transfēru tirgū bija sev neierasti pieticīga un tās lielākais pirkums bija Alvaro Morata no „Juventus”, turklāt arī tas nebija īsts transfērs, jo „Real” vienkārši izmantoja līgumā paredzēto iespēju atgriezt spēlētāju savā komandā.

"Atletico" un "Real" pavasarī abas nonāca līdz Čempionu līgas finālam, kur atkal pārāka bija "Real". Savukārt Spānijas čempionāta pagājušajā sezonā abas Madrides komandas palika aiz "Barcelona".

Izmantotie resursi:
FIFA rejects appeals of Atlético de Madrid and...

     [+] [-]

, 2016-09-08 19:44, pirms 8 gadiem
Viss iet pēc plāna hehe

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 19:51, pirms 8 gadiem
Tas tak sen bija zināms.Nekādu problēmu..Varbut pāris rezervistus divām pozīcijām nenopirka,bet principā neko ari nevajadzēja,jo Castillā Realam ir DAUDZ talantu

  -2 [+] [-]

, 2016-09-08 20:23, pirms 8 gadiem
mīksto līgai mega trieciens 2 no 3 klubiem netiek pie jauniem spēlētājiem
skat ka villareals nesadod pa mici
barsa čempion bez cīņas nakamos 2 gadus

     [+] [-]

, 2016-09-08 20:29, pirms 8 gadiem
Kā kau bija sagaidāms. Tāpēc dīvaini, ka Real neiepirkās masveidā. Jo ļoti reāli, ka Ronaldu ies prom un tad būs problēmas ..

  -1 [+] [-]

, 2016-09-08 20:37, pirms 8 gadiem
Daniel rakstīja: Kā kau bija sagaidāms. Tāpēc dīvaini, ka Real neiepirkās masveidā. Jo ļoti reāli, ka Ronaldu ies prom un tad būs problēmas ..
Kur ies? Viņi jau par līgumu ir vienojušies lidz kaut kādam 20 vai 21 gadam

     [+] [-]

, 2016-09-08 20:43, pirms 8 gadiem
Neticu, ka Ronaldu aizies. Tas, ka Perezs šo varētu pārdot - jā, bet pats Ronaldu neies.. Lai arī cik ļoti vēlētos, lai viņš atgrieztos Mančesterā...

     [+] [-]

, 2016-09-08 21:15, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Kur ies? Viņi jau par līgumu ir vienojušies lidz kaut kādam 20 vai 21 gadam
standarta variants - pagarina līgumus (uzlabojot nosacījumus), lai neaizietu par velti - bet saņemtu pamatīgu kompensāciju. viens Peresa muļķīgs komentārs vai viens nepatīkams treneris un vairs negribēs spēlēt. un Peresam kārdinājums pārdot CR kamēr ir cena, lai veterāna vietā nopirktu kādu jauno zvaigzni

  +1 [+] [-]

, 2016-09-08 21:26, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: Tas tak sen bija zināms.Nekādu problēmu..Varbut pāris rezervistus divām pozīcijām nenopirka,bet principā neko ari nevajadzēja,jo Castillā Realam ir DAUDZ talantu
daudz? nu nu. neteiktu, ka, neskaitot vienu tikko parakstiitu paragvajieti, tur ir kaut kas paaraak perspektiivs (norveegjis ir izlaidis gaisu...). cita lieta, ka madride visus kaut cik talantiigos iziireeja uz aaru, un tos varees atgriezt atpakalj arii bana laikaa.

     [+] [-]

, 2016-09-08 21:36, pirms 8 gadiem
555 rakstīja: daudz? nu nu. neteiktu, ka, neskaitot vienu tikko parakstiitu paragvajieti, tur ir kaut kas paaraak perspektiivs (norveegjis ir izlaidis gaisu...). cita lieta, ka madride visus kaut cik talantiigos iziireeja uz aaru, un tos varees atgriezt atpakalj arii bana laikaa.
5-6 nākotnes līderi RM vai citur noteikti aug.Runājot par Odegardu,tad viņš fiziski jau tiek nodzīts,jo to vien dara,kā trenējas ar pirmo komandu

     [+] [-]

, 2016-09-08 21:45, pirms 8 gadiem
Daniel rakstīja: standarta variants - pagarina līgumus (uzlabojot nosacījumus), lai neaizietu par velti - bet saņemtu pamatīgu kompensāciju. viens Peresa muļķīgs komentārs vai viens nepatīkams treneris un vairs negribēs spēlēt. un Peresam kārdinājums pārdot CR kamēr ir cena, lai veterāna vietā nopirktu kādu jauno zvaigzni
Lieta jau ir tāda,ka tagad tiek rakstīti līgumi CR,Beilam,Krosam un Lukam,bet viņiem visiem līgums vismaz uz divām sezonām.Tur jau vairs nav ko tādiem spēlētājiem uzdzīt

     [+] [-]

, 2016-09-08 22:02, pirms 8 gadiem
Tas jau bija paredzams, bet nav par ko skumt, soliņš gana labs, ja atskaitam lb trūkumu, lai gan coentrau vai danilo nosegs, ja vajadzēs. Pozitīvi, ka Isco un Hames palika.

     [+] [-]

, 2016-09-08 22:40, pirms 8 gadiem
buus ok,gan jau bez probleemaam tiks paari,nav komandaas taadi,kurus steidzami vajadzees driiz mainiit,kaa Barcaa Xavi vairs jau nebija tas pats kas senaak,visi speeka gados,tik Peresam naaksies kulakus pa gaisu vicinaat bezpeeciibaa,ja peekshnji sadomaa kaarteejo revoluuciju uztaisiit

     [+] [-]

, 2016-09-08 22:53, pirms 8 gadiem
Bostonietis rakstīja: 5-6 nākotnes līderi RM vai citur noteikti aug.Runājot par Odegardu,tad viņš fiziski jau tiek nodzīts,jo to vien dara,kā trenējas ar pirmo komandu
konkreeti kastiljaa, manupraat, ir viens paragvajietis, kursh labi saacis (kas pats par sevi neko negarantee), un viens aizsargs, ko aicinaaja arii uz 1-o komandu, bet vinjam jau 20, un nedomaaju, ka lielas perspektiivas kljuut par "naakotnes liideri". ar zidaana siikajiem ir kaa ir, piemeeram, tas vaartsargs tur bija briinumus sastraadaajis.

     [+] [-]

, 2016-09-08 23:06, pirms 8 gadiem
Kaut kas līdzīgs Barsas transfēru aizliegumam?

  +1 [+] [-]

, 2016-09-08 23:36, pirms 8 gadiem
Nu vismaz visticamāk Zidānu pēc sezonas neatlaidīs, vismaz kaut kāds labums Diez vai kāds gribētu nākt vietā pie bana, kad nav iespēja pārveidot komandu.

     [+] [-]

, 2016-09-09 02:53, pirms 8 gadiem
dzeki kas Real iiree un ko var piesaistiit bana laikaa

Jesus Vallejo (Eintracht Frankfurt)
The centre-back has not yet debuted for his parent club, spending last year on loan at Real Zaragoza, from whence he came, and now is playing in the Bundesliga.

Burgui (Sporting Gijon)
The wide man was on loan at Espanyol last season and now in the Asturias. One assist from his two games so far.

Diego Llorente (Malaga)
The young centre-back spent last season at Rayo Vallecano and now has headed to Malaga, where he's earned a place in Juande Ramos' team.

Marcos Llorente (Alaves)
One of the great prospects from Madrid's youth system, a midfielder of great quality and good on the ball. He is one of the more likely ones to feature for Madrid in the future.

Borja Mayoral (Wolfsburg)
The Germans paid 3 million euros to loan the forward, but has just played seven minutes so far, in the German Cup.

Raul de Tomas (Real Valladolid)
After a season on loan at Cordoba, where he scored six goals, the striker has been sent to Valladolid.

tas pats ar par Atletico

Oliver Torres (Porto)
Diogo Jota (Porto)
Matías Kranevitter (Sevilla)
Luciano Vietto (Sevilla)
Theo Hernández (Alavés)
Emi Velázquez (Braga)
Manquillo (Sunderland)
Santos Borré (Villarreal)
Bernard Mensah (Vitoria Guimaraes)
Axel Werner (Boca Juniors)
Héctor (Albacete)

nav nekas iipashs,bet Zizu ir paraadiijis savu ticiibu jaunatnei,taa kaa kaads vareetu ar iekljuut sastaavaa,it iipashi centra aizsargi,jo Pepe un Ramosam buus jau,ja nemaldos uz transfeera bana beigaam 35 un 32 gadi

  -1 [+] [-]

, 2016-09-09 09:04, pirms 8 gadiem
sen bij laiks, par ko ČL pārvērtuši spāņu klubi