Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Terijs neapsver beigt karjeru izlasē

Andrejs Siliņš

Terijs neapsver beigt karjeru izlasē
QPR spēlētājs Antons Ferdinands un "Chelsea" aizsargs Džons Terijs liktenīgajā vārdu pārmaiņas mirklī
Foto: AP/Scanpix

Lai arī palicis bez kapteiņa apsēja ap roku, Anglijas futbola valstsvienības aizsargs Džons Terijs to nav uztvēris aizvainojoši un negrasās nemaz apsvērt beigt karjeru izlasē, vēsta BBC.

Terijs ierauts rasisma skandālā. Proti, "Queens Parks Rangers" futbolists Antons Ferdinands apgalvo, ka "Chelsea" aizsargs viņam izteicies rasistiskus apvainojumus. 31 gadu vecais Terijs noliedz savu vainu, un jūlijā stāsies tiesas priekšā, lai mēģinātu izcīnīt savu taisnību. Pēc šī notikuma Anglijas izlases galvenais treneris Fabio Kapello bija spiests atņemt Terijam izlases kapteiņa godu.

BBC vēsta, ka Terijs šādu izlases vadītāja rīcību uztver saprotoši un netaisās pielikt punktu karjerai izlasē šī incidenta dēļ. Savulaik Terijam tika noņemts kapteiņa apsējs arī cita skandāla dēļ - pirms diviem gadiem "Chelsea" futbolistu sodīja par necieņu pret izlases komandas biedru, ielaižoties dēkā ar viņa nu jau bijušo draudzeni. Arī toreiz Terijs pauda absolūtu sapratni par trenera Kapello lēmumu atbrīvot futbolistu no prestižajiem kapteiņa pienākumiem.

Kapello jau iepriekš paudis gandarījumu par to, ka komandā ir tāds futbolists kā Terijs: "Pat tad, kad viņš spēlēja bez kapteiņa apsēja, viņš vienmēr gan laukumā, gan ģērbtuvēs bija līderis. Viņš vienmēr ir viens un tas pats. Viņam ir līdera personība, un tas ir svarīgi."

Terijs izlases rindās nospēlējis 72 mačus,bet kapteiņa pienākumus Terijs ar pārtraukumiem veicis kopš 2006. gada. "Euro 2012" būs Terija ceturtais nozīmīgais turnīrs valstsvienības rindās.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +2 [+] [-]

, 2012-02-08 11:50, pirms 12 gadiem
ar vai bez apsēja, viņš būs komandas līderis EURO 12
JT shows what commitment really means!!
-...

  +1 [+] [-]

, 2012-02-08 13:07, pirms 12 gadiem
Terijam piestav but kapteinim!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2012-02-09 01:36, pirms 12 gadiem
KAPELLO BEIDZ KARJERU IZLASĒ. MALACIS

P.S.- Gudrākās žurkas pamet grimstošu kuģi pirmās.