Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Klops: "Komandā vēl neesam pat ieminējušies par iespēju uzvarēt Premjerlīgā"

Rolands Eliņš

Klops: "Komandā vēl neesam pat ieminējušies par iespēju uzvarēt Premjerlīgā"
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas futbola komandas „Liverpool” galvenais treneris Jirgens Klops pēc izvirzīšanās Premjerlīgas vadībā norādīja, ka, lai arī viņa komanda spēlē labu futbolu, par spiedienu izcīnīt titulu runāts netiek.

„Mēs esam sākuši kolekcionēt punktus, taču tādā pašā garā arī jāturpina,” pēc vakardienas uzvaras ar 6:1 pār „Watford” sacīja Klops. „Tad arī redzēsim, cik tālu varam tikt.”

„Zinu, ka pagātnē Liverpūlē notikušas dažādas lietas, un zinu to, ka pirms dažiem gadiem klubs bija ļoti tuvu titula izcīnīšanai, bet pašreizējā komanda nav tāda pati kā pirms diviem un trim gadiem. Šī arī nav komanda, kas bija Liverpūlē pirms 25 gadiem. Esam pilnīgi jauns sastāvs un cenšamies saglabāt mieru. Ieņemam labāko pozīciju, kādu vien varu vēlēties, taču tas vēl neko negarantē.”

„Liverpool” Anglijas čempiones titulu nav ieguvusi kopš 1990. gada, bet šobrīd par punktu apsteidz „Chelsea” un par diviem punktiem „Arsenal” un Mančestras „City”. Tās visas Klops nosauca par savām galvenajām favorītēm, taču atgādināja arī par „Tottenham” spēku un aicināja nekad nenorakstīt Mančestras „United” izredzes.

„Arī mēs spēlējam visai labi,” sacīja Klops. „Taču neesam vēl ieminējušies pat ne ar vienu vārdu par iespēju uzvarēt visā sezonā. Manuprāt, mums ir daudz svarīgāk kļūt par komandu, kas spējīga regulāri uzvarēt spēles. Kad ierados šeit, lūdzu laiku un pacietību. Ja pēc 11 sezonas mačiem kāds man prasa garantijas, tad to vienkārši nav.”

Izmantotie resursi:
Liverpool: Jurgen Klopp plays down talk of a...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2016-11-07 14:25, pirms 7 gadiem
Jāsakārto aizsardzība, tieši centra pāris. Ielaisti 14 vārti - tikai 8. vietai un tālāk ir vairāk, un pat tad dažiem ir mazāk.
Par uzbrukumu var neuztraukties, tur ir izpildītāji - 10 dažādi vārtu guvēji.
Par titulu var sākt domāt aprīlī.

     [+] [-]

, 2016-11-07 17:11, pirms 7 gadiem
protmas, krietni lar agru domat par to

     [+] [-]

, 2016-11-08 12:57, pirms 7 gadiem
Homer rakstīja: Jāsakārto aizsardzība, tieši centra pāris. Ielaisti 14 vārti - tikai 8. vietai un tālāk ir vairāk, un pat tad dažiem ir mazāk.
Par uzbrukumu var neuztraukties, tur ir izpildītāji - 10 dažādi vārtu guvēji.
Par titulu var sākt domāt aprīlī.
Tak nupat svaigi nopirkāt Matipu (kurš manuprāt tīri tā neko spēlē).
Golus jūs laidīsiet šā vai tā, jo tāds ir komandas setup's. Pagaidām galvenais, lai komandas uzbrūkošā līnija sistu vairāk nekā ielaiž aizsargi. Bik palīdzētu arī pēc iespējas mazāk laist laukumā Morēno, tas gan īstens enkurs.

  -1 [+] [-]

, 2016-11-10 00:47, pirms 7 gadiem
..vācieši futbolu nemāk spēlēt, bet Klops un Tuhels kā treneri ar jebkuru komandu var paveikt brīnumus