Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīri cīnīsies Liepājā, meitenes - Ķekavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Šodien Latvijas Florbola čempionātā paredzētas pa vienai vīriešu un sieviešu Virslīgas spēlei – Liepājā spēkiem mērosies "Kurši" un SK "Pārgauja" (šo spēli interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV), bet Ķekavā sacentīsies FK "Ķekava" un Kocēnu "Rubene".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 17.00 "Kurši" – SK "Pārgauja" (Liepājas Olimpiskajā centrā)
Liepājas "Kurši" un Stalbes "Pārgauja" jaunajā sezonā vienu reizi jau mērojās spēkiem – čempionāta atklāšanas spēlē uzvaru ar minimālu pārsvaru (8:7) izcīnīja stalbieši, kuri cīņas garotā bija izvirzījušies vadībā pat ar 8:2. Šodienas maču "Kurši" jau nodēvējuši par "Revanšu Liepājā". Aizvadītajās trīs spēlēs liepājnieki piedzīvoja vēl vienu zaudējumu (mačā pret "RTU/Inspecta" – 3:9), bet savā laukumā pārliecinoši sakāva turnīra debitanti "Ķekavas Bulldogi" – 10:2. Rezultatīvākais "Kuršu" sastāvā ar 8 (5+3) punktiem ir Gints Siliņš, tālu neatpaliek arī Miķelis Krūms, kuram 7 (3+4) punkti.
SK "Pārgauja" ir vēl viena uzvara (savā laukumā ar 8:5 tika pārspēta "Ulbroka/FS Masters", kā arī divi zaudējumi – 8:12 pret "Lielvārdi" un 6:7 (papildlaikā) pret Kocēnu "Rubeni". Stalbietis Gvido lauga rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņem auksto 3.vietu – 12 (9+3) punkti. Laurim Ābolam 9 (6+3) punkti.
Spēles tiešraide ŠEIT.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13.00 FK "Ķekava" – "Rubene" (Ķekavas sporta namā)
Pagājušās sezonas bronzas medaļnieces ķekavietes pagaidām nesekmīgi aizvada jauno čempionātu – ar 4:7 zaudēts "Ķekavas Bulldogs", bet ar 1:9 - RSU. Divas ķekaviešu spēlētājas guvušas pa diviem rezultativitātes punktiem – Dina Štāle un Elīza Elizabete Bērziņa.
Kocēnu "Rubene" sezonas atklāšanas mačā ar 2:5 piekāpās RSU, bet pēc tam savā laukumā ar 13:1 sakāva "Ķekavas Bulldogs". Rezultatīvākās kocēniešu sastāvā ir Edīte Bankava ar 5 (4+1) un Baiba Juruša ar 4 (0+4) punktiem.

Izmantotie resursi:
floorball.lv