Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Ranjēri: "Tas būs brīnums, taču domāju, ka Falkao spēlēs Pasaules kausā"

Agris Suveizda

Ranjēri: "Tas būs brīnums, taču domāju, ka Falkao spēlēs Pasaules kausā"
Radamels Falkao
Foto: AP/Scanpix

Francijas futbola čempionāta vicelīderes "Monaco" galvenais treneris Klaudio Ranjēri preses konferencē pirms svētdien gaidāmā grandu mača bija optimistiski noskaņots par komandas uzbrukuma līdera Radamela Falkao atlabšanu līdz Pasaules kausa izcīņai.

"Vakar runāju ar viņu pa telefonu, un viņš spēli pret PSG skatīties televizorā," sacīja Klaudio Ranjēri. "Viņš smagi strādā, un atlabšanas process norit diezgan raiti. Falkao ceļgals reaģē ļoti labi, un esam par to ārkārtīgi priecīgi."

"Tas būs brīnums, ja viņš spēlēs Pasaules kausa izcīņā, taču domāju, ka viņš spēlēs. Šobrīd viss ir kārtībā un viņš ir ļoti optimistisks. Falkao ir ļoti koncentrējies uz savu mērķi, bet atlabšanas procesa otrais un trešais mēnesis būs ļoti izšķirošs," Ranjēri turpināja.

Falkao savainojumā iedzīvojās 22.janvārī, kad "Monaco" kausa izcīņā uzvarēja Ludovika Žulī pārstāvēto ceturtās līgas amatieru komandu "Chasselay" (3:0). Falkao tika nogāzts soda laukumā, bet tiesneša svilpe klusēja. Drīz pēc tam medicīniskajās pārbaudēs apstiprinājās prognoze, ka Falkao ir sarautas ceļgala krusteniskās saites, kas nozīmē aptuveni pusgada pauzi no futbola. Transfēru perioda izskaņā "Monaco" pievienojās bulgāru uzbrucējs Dimitars Berbatovs, ar kuru līgums noslēgts līdz sezonas beigām.

"Monaco" ar 49 punktiem 23 spēlēs Francijas čempionātā ieņem otro vietu, no līderes PSG atpaliekot par pieciem punktiem. Svētdien "Monaco" uzņems tieši parīziešus, un arī PSG nevarēs spēlēt labākajā virknējumā – savainots ir Urugvajas izlases uzbrucējs Edinsons Kavani, bet Zlatana Ibrahimoviča iziešana laukumā ir zem jautājuma zīmes. Kolumbijas izlase Pasaules kausa izcīņā tika ielozēta C grupā, kurā tiksies ar Grieķiju, Kotdivuāru un Japānu. Pirmo spēli Kolumbija aizvadīs 14.jūnijā pret grieķiem.

Izmantotie resursi:
L'EQUIPE - Le sport à la Une. L'actualité...

     [+] [-]

, 2014-02-07 19:07, pirms 10 gadiem
Ļoti ceru, ka spēlēs. Par epizodi- stabils 11m

     [+] [-]

, 2014-02-07 19:09, pirms 10 gadiem
Ranjēri ir cirvis, ja reiz atslēgas spēlētāju sūta laukumā pret amatieriem..