Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Toti apšauba "Juventus" uzvaras godīgumu: "Viņi vienmēr uzvar, tā vai citādi"

Rolands Eliņš

Toti apšauba "Juventus" uzvaras godīgumu: "Viņi vienmēr uzvar, tā vai citādi"
Frančesko Toti
Foto: AFP/Scanpix

"Roma" treneris Rudi Garsija pirms šodienas spēles pret "Juventus" bija izteicis cerību, ka tā kļūs par labu reklāmu Itālijas futbolam. Reklāma patiešām izdevās, tiesa, par tās pozitīvismu vēl jāpastrīdas, jo gan Garsijam, gan komandas kapteinim Frančesko Tori netrūka ko pārmest tiesnesim, bet "Juventus" treneris Masimiljāno Alegri atzina, ka trešo vārtu guvuma brīdī bijusi aizmugure.

"Patiešām žēl, ka Turīnā soda laukums ir 17 metrus garš," sarkastiski izteicās Rudi Garsija par diviem strīdīgi piešķirtajiem 11 metru soda sitieniem. "Taču esmu priecīgs par manu komandu, kura parādīja lielisku raksturu."

"Šodien bija vairāki incidenti, taču zaudējumā bija arī mūsu vaina. Palaidām garām divas lieliskas iespējas gūt vārtus un nenosargājām vārtus trijās standartsituācijās. Varējām nospēlēt labāk, turklāt ne tikai rezultāta, bet arī tieši snieguma ziņā," sacīja Garsija, kurš tika izraidīts uz tribīnēm jau pēc pirmās pendeles piešķiršanas.

Neapmierināts pēc spēles bija arī "Roma" kapteinis Frančesko Toti, ļoti kritiski izsakoties par tiesnešu darbību un iemesliem, kādēļ tik grūti uzvarēt "Juventus": "Ir milzīgs kauns pēc labi aizvadītas spēles. Ieradāmies Turīnā, lai spēlētu savu spēli, taču jūs paši redzējāt, kas notika laukumā, un tas, protams, ietekmēja visa mača gaitu."

"Šādi gadījumi turpina atkārtoties gadiem ilgi," turpina Toti. "Nezinu, vai mūs šodien pieveica tiesneši, taču pilnīgi noteikt, ka ne "Juventus" futbolisti. Protams, esam dusmīgi, bet apzināmies savu spēku un cenšamies turēt galvas augšā."

"Mēs patiešām ļoti domājām par šo maču un gatavojāmies, taču "Juventus" laikam spēlē savā līgā, jo vienalga beigās uzvar, tā vai citādi. Vai esam atgriezušies pie iepriekšējām aizdomām (par maču iespaidošanu un pietiesāšanu.- aut.p)? Neesmu vienīgais, kurš saka šīs lietas, jo tās būtu jāapspriež visā Itālijā. Spēlējot ar "Juventus", ja ir kaut mazākās šaubas par mača iznākumu, vienmēr parādās pendele. Man laikam jābeidz runāt, citādi tikšu diskvalificēts."

Toti un Garsija lielāko uzmanību savos pēcspēles komentāros pievērsa 11 metru soda sitienu piešķiršanai, taču pieri saraukt lika arī trešais "Juventus" vārtu guvums, un arī Turīnas komandas galvenais treneris Masimiljāno Alegri atzina, ka Arturo Vidāls šajā situācijā bija aizmugurē: "Video atkārtojumā viss skaidri redzams. Vidāls bija aizmugurē un priekšā vārtsargam."

Alegri gan atsacījās kritizēt tiesnesi, nosakot, ka sadursmes un noteikumi pārkāpumi ir spēles sastāvdaļa un pauda apmierinājumu par pelnīti izcīnīto uzvaru.

Izmantotie resursi:
Football Italia - Serie A news, fixtures,...
Goal.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-06 10:20, pirms 10 gadiem
Tiesneshi brutaali apzaga Romu

  -3 [+] [-]

, 2014-10-06 12:17, pirms 10 gadiem
suņi rej, bet karavāna iet tālāk

  -3 [+] [-]

, 2014-10-06 13:00, pirms 10 gadiem
Nu nez, viens nepelnīts 11m sitiens bija un tas bija uz Juventus vārtiem. Abi uz Romas vārtiem nozīmētie par 99,9% pamatoti, pirmajā gadījumā roka bija vēl soda laukumā un tas čibriks tikai piezemējās no lēciena ar vienu kāju ārpus soda laukumā, otrā gadījumā tas pats - čibriks varbūt arī bija ārpus soda lukuma, bet kāju pats iebakstīja soda laukumā. Jekurā atkārtojumā to var labi redzēt. Vienīgi pie pirmā 11m nozīmēšanas lēmumu gan tiesnesim mainīt nevajadzēja tas bija nesmuki.