Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Talsenieki uzņems "Bausku", "Lekrings" eksaminēs debitantus

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Talsenieki uzņems "Bausku", "Lekrings" eksaminēs debitantus
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks divas spēles: "Talsi/Triobet" savā laukumā spēkosies ar FK "Bauska", bet pie "Ķekavas Bulldogiem" viesosies Cēsu "Lekrings".

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18.00 "Talsi/Triobet" – FK "Bauska" (Talsu Valsts ģimnāzijas sporta hallē)
"Talsi/Triobet" (5.v.) šosezon aizvadīja trīs spēles – ar minimālu starpību (5:6) zaudēts Kocēnu "Rubenei", kā arī ar vienu vārtu pārsvaru pieveikta "Valmiera" (4:3) un "Ulbroka/FS Masters" (3:2). Mazāk vārtu kā talseneki līdz šim guvusi tikai "Ķekavas Bulldogi", kas aizvadījusi divas spēles, mazāk ielaidusi nav neviena komanda, par to Talsu florbolistiem jāsaka paldies savam vārtsargam Mārim Ronim, kurš atvairījis 87.50 % pretinieku metienu. Rezultatīvākais spēlētājs "Talsi/Triobet" sastāvā ar 7 (4+3) punktiem ir Artis Raitums.
FK "Bauska" (9.v.) čempionātu uzsāka ar negaidīti smagu zaudējumu Valmierā (4:10), turpināja ar pārliecinošu uzvaru pār Virslīgas debitanti "Ķekavas Bulldogi" (13:7) un minimālu zaudējumu Cēsu "Lekringam" – 4:5. Pa 7 rezultativitātes punktiem guvuši divi Bauska florbolisti – Toms Niedre (4+3) un Ģirts Laugalis (2+5).

Pulksten 18.00 "Ķekavas Bulldogi" – "Lekrings" (Ķekavas sporta namā)
Cēsu "Lekrings" (3.v.) jaunās sezonas pirmajā spēlē pazaudēja vienu punktu Ulbrokā, kur tikai papildlaikā ar 6:5 pārspēja "Ulbroka/FS Masters". Sekoja pārliecinošs panākums pret "Valmieru" (10:3) un uzvara ar vienu vārtu pārsvaru pār "Bausku" (5:4). Komandas uzbrukuma līderis ir Andris Rajeckis ar 8 (5+3) punktiem, bet vārtos sev atvēlētājā laikā pārliecinoši darbojies cēsnieku jaunieguvums – vārtsargs Normunds Krūmiņš, kurš atvairījis 88.14 % pretinieku metienu. Nopietns stimuls šīvakara spēlē cēsniekiem būs iespēja savas uzvaras gadījumā kļūt pat vienīgajiem Virslīgas līderiem.
"Ķekavas Bulldogi" (12.v), debitējot Virslīgā, sensācijas nesagādāja – ar 7:13 zaudēts "Bauskai" un ar 2:10 – Liepājas "Kuršiem", lai gan abu spēļu sākumā ķekavieši sīksti pretojās. Rezultatīvākais spēlētājs "Ķekavas Bulldogi" sastāvā ar 3 (1+2) punktiem šobrīd ir aizsargs Dzintars Sēne.\

Izmantotie resursi:
floorball.lv