Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:114, Did:0, useCase: 3

Video: Latvijas izlase nespēj pieveikt Maķedoniju

Egils Broks
Egils Broks
Vakar pārbaudes spēlē futbolā Latvijas izlase izbraukumā cīņā ar Maķedonijas valstsvienību zaudēja ar 1:2. Spēles 66. minūtē mūsējiem patiesi kuriozā veidā izdevās panākt 1:1, tomēr drīz vien Ritvars Rugins pārkāpa noteikumus savā soda laukumā un nācās piekāpties ar 1:2.
Vērtējums: -1

  -1 [+] [-]

, 2014-03-06 16:25, pirms 10 gadiem
Ko mēs darīsim atlases ciklā???
Vienkārši skumīgi!
Tā ir, ka Starkovs velkas līdzi izlasei, nekur jau nav pazudis

  +2 [+] [-]

, 2014-03-06 16:48, pirms 10 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Ko mēs darīsim atlases ciklā???
Vienkārši skumīgi!
Tā ir, ka Starkovs velkas līdzi izlasei, nekur jau nav pazudis
latvieshi centiisies nepalikt peedeejie grupaa. skumji, bet patiesiiba.

     [+] [-]

, 2014-03-06 17:26, pirms 10 gadiem
Mums vajadzētu likvidēt esošo izlasi un sākt visu futbola sistēmu no 0! Priekškam lieki tērēt naudu izlasei, ja viņi uzvar varbūt 20% no visām spēlēm tikai..?
Labāk to naudu tad ieguldam jaunatnes futbola attīstībā, sporta kompleksu celtniecībā. Ārzemju treneru piesaistē jauniešiem.

Vairāk naudu ieguldīt uz detaļām!

Šobrīd ar lielo izlasi ir reāli pakaļā!

Varbūt ir vērts naturalizēt kaut kādus spāņus, brazīļus, lai aizpildītu vidējo līniju?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-07 00:43, pirms 10 gadiem
Būtu Rudņevs iesitis savu lielisko momentu un nebūtu Rugins kā klauns savā soda laukumā nospēlējis, mēs te dziedātu citu dziesmu var būt. Lai gan, protams, uzvaru pelnījuši šajā mačā nebijām un vienīgie "mūsu" vārti arī vieni no pēdējā laika kuriozākajiem, ko nācies redzēt.

     [+] [-]

, 2014-03-07 00:45, pirms 10 gadiem
C.Ronaldo#7 rakstīja: Ko mēs darīsim atlases ciklā???
Vienkārši skumīgi!
Tā ir, ka Starkovs velkas līdzi izlasei, nekur jau nav pazudis
Atlases cikls vēl tālu un tur mēs redzēsim citādāku izlasi. Pirmkārt, jāskatās, kā iesāksies Virslīgas sezona, kā mainīsies spēlētāju klubi vasaras transfēru periodā utt. Šo maču kā bāzi izlases sniegumam ņemt nevajag.

     [+] [-]

, 2014-03-07 07:50, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Atlases cikls vēl tālu un tur mēs redzēsim citādāku izlasi. Pirmkārt, jāskatās, kā iesāksies Virslīgas sezona, kā mainīsies spēlētāju klubi vasaras transfēru periodā utt. Šo maču kā bāzi izlases sniegumam ņemt nevajag.
Domā ka Paharam mainīsies uzskats par to ko ņemt un ko neņemt savā izlasē?Te tak vairāk kā puse ir nekam nederīga!Ja šis bija pārbaudes mačs,kāpēc Savaļnieku neizlaida laukumā?Pahars šoreiz nevis pārbaudījās bet spēlēja uz rezultātu,tā teikt lai skatam būtu,bet altlase gribot negribot pienāks,un nekas diži savādāks nebūs!
Piedavām ne tikais vissadus švaļus velk iekšā Pahars,bet arī šis pats ir nederīgs izlasei!

     [+] [-]

, 2014-03-07 11:21, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Domā ka Paharam mainīsies uzskats par to ko ņemt un ko neņemt savā izlasē?Te tak vairāk kā puse ir nekam nederīga!Ja šis bija pārbaudes mačs,kāpēc Savaļnieku neizlaida laukumā?Pahars šoreiz nevis pārbaudījās bet spēlēja uz rezultātu,tā teikt lai skatam būtu,bet altlase gribot negribot pienāks,un nekas diži savādāks nebūs!
Piedavām ne tikais vissadus švaļus velk iekšā Pahars,bet arī šis pats ir nederīgs izlasei!
Domāju, ka 100% mainīsies. Viņš atšķirībā no Starkova vēl variē ar sastāvu, pie tam konkurence būs daudz lielāka nekā Starkova laikā, kad spēlētāji bez klubiem tika vilkti iekšā. Nezinu, kāpēc Savaļnieku viņš neizlaida, arī gribēju redzēt. Varbūt nolēma, ka ar vienu debitantu (Kurakinu) būs pietiekami.