Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Vīriešu Virslīgā trīs spēles, divas no tām – interneta TV tiešraidē

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Vīriešu Virslīgā trīs spēles, divas no tām – interneta TV tiešraidē
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā notiks trīs spēles (Kocēnos, Lielvārdē un Jelgavā), mačus starp Kocēnu "Rubeni" un "Ulbroku/FS Masters", kā arī starp "Lielvārdi" un "Rīgu" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com TV. Viena spēle arī sieviešu Virslīgā – starp "Ķekavu" un RSU.

VĪRIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 13:30 "Rubene" - "Ulbroka/FS Masters" (Kocēnu sporta namā)

Kocēnu "Rubene" (10.v.) jauno čempionātu sāka ar diviem zaudējumiem, bet vakar savā laukumā tika pie pirmās uzvaras – ar 6:3 tika pārspēta "Talsi/Triobet". A pieciem punktiem kocēniešu labā guvuši Atis Stepāns un Ingars Matisons, bet starp vārtsargiem ievērojami labāk veicies Ārim Ulmanim, kurš atvairījis 87.18 % pretinieku metienu.
"Ulbroka/F Masters" (7.v.) trijās spēlēs izcīnījusi divas uzvaras, pēdējā no tām bija viesos pār spēcīgo "RTU/Inspectu" – 10:4. Divi ulbrokieši (Ainārs Juškēvičs un Edžus Ceriņš) ar 11 punktiem ir starp rezultatīvākajiem Virslīgas spēlētājiem – 3. un 4.vieta. Starp vārtsargiem labāka statistika Ivaram Dišereitam – 84.29 % atvairītu metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 18:00 "Lielvārde" - FK "Rīga" (Lielvārdes NSC)

"Lielvārde" (5.v.) sezonu sāka ar diviem zaudējumiem, bet vakar izcīnīja jau otro uzvaru pēc kārtas, viesos ne bez piepūles ar 6:4 pārspējot Virslīgas debitanti "Jelgavas novadu". Pa 10 punktiem lielvārdiešu labā guvuši Aivis Kusiņš un Artis Savins, bet vārtsargs Jānis Salcevičs atvairījis 84.93 % pretinieku metienu. Šīvakara spēlē Lielvārdes komandai būs jāiztiek bez trenera Zinta Stabiņa, kurš izbraucis no valsts, kā arī bez pāris uzbrukuma līderiem.
FK "Rīga" (3.v.) čempionātu sāka ar zaudējumu, bet turpinājumā izcīnīja trīs uzvaras, pēdējo no tām – pār FBK "Valmiera/ViA". Rīdzinieku uzbrukuma līderis Alvis Dāle ar 13 (6+7) punktiem ir rezultatīvākais visā Virslīgā, labi veicas vārtsargam Edgaram Jemeļjanovam, kurš neitralizējis 89.47 % pretinieku metienu.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 20:00 "Jelgavas novads" – FK "Bauska" (Jelgavas VĢ sporta hallē)

"Jelgavas novads" (14.v.), būdama turnīra debitante, čempionātu sākusi ar trim zaudējumiem, lai gan vakar mačā pret "Lielvārdi" pēc otrā perioda atradās vadībā ar 4:3. Galarezultātā gan zaudējums ar 4:6. Rezultatīvākais starp jelgavniekiem ar 4 (2+2) punktiem ir Reinis Kundziņš.
FK "Bauska" (13.v.) šosezon startējis ar trim zaudējumiem, pēdējais no tiem – vakar viesos pret "RTU/Inspectu" (8:13). Rezultatīvākā spēlētāja lomu uzņēmies Ģirts Laugalis, kura kontā jau 10 (3+7) punkti.

SIEVIEŠU VIRSLĪGA

Pulksten 18:30 FK "Ķekava" – "RSU" (Ķekavas sporta namā)

FK "Ķekava" (4.v.) čempionāta atklāšanas spēlē Kocēnos ar 3:8 piekāpās čempionei "Rubenei". Divus rezultativitātes punktus guva Ieva Jurkāne.
RSU (3.v.) arī čempionāta otrajā spēlē viesosies Ķekavā. Pirmajā mačā studentes ar 4:6 piekāpās "Ķekavas Bulldogs" florbolistēm. Pa diviem punktiem savāca Ulrika Skakovska un Sabīne Dronka.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2014-10-05 12:29, pirms 10 gadiem
RTU-BSK 8-3? Nopietni?