Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Moizs pārliecināts par Mančestras "United" spējām uzvarēt Premjerlīgā

Rolands Eliņš

Moizs pārliecināts par Mančestras "United" spējām uzvarēt Premjerlīgā
Deivids Moizs
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras „United” futbola kluba galvenais treneris Deivids Moizs šobrīd kopā ar komandu piedzīvo sliktāko sezonas sākumu „United” pēdējo 24 gadu vēsturē, taču nešaubās, ka sezonas beigās komanda būs starp Premjerlīgas uzvarētājas titula pretendentēm.

Deivids Moizs pārņēma Mančestras „United” vadību pēc tam, kad par aiziešanu paziņoja ilggadējais treneris Alekss Fergusons, taču šīs sezonas sākums nav izdevies ne Moizam, ne „United”. Pēc sešām Premjerlīgas kārtām „United” atrodas tikai 12. vietā, turklāt šonedēļ tika zaudēti punkti arī Čempionu līgā – neizšķirts 1:1 pret Doņeckas „Shakhtar”.

„Mūsu komandā ir ļoti labi spēlētāji un viņi zina, cik augstu latiņu ir pacēluši iepriekšējās sezonās,” intervijā portālam Fifa.comatklāj Moizs. „Taču man nav nekādu šaubu, ka kopā mēs spēsim atrisināt visas problēmas. Katrs cilvēks, kurš sāk strādāt jaunā darbā, laika gaitā mācās un pilnveidojas, un to šobrīd daru arī es. Jau uzņemoties šo darbu, apzinājos, ka strādāšu ar ļoti talantīgiem futbolistiem, kā arī to, ka mūs piemeklēs arī grūti laiki.”

„Premjerlīga vēl tikai sākusies. Sezona ir gara, un mēs redzēsim lielas izmaiņas, tāpēc šobrīd „United” centīsies turēties tik tuvu līderiem, cik tuvu vien iespējams. Esmu drošs, ka viņi („United” pārstāvji) zina, ka izvēlējušies trenera darbam īsto cilvēku, turklāt šo izvēli atbalstīja arī sers Alekss (Fergusons).”

„United” un Moizam būs iespēja sākt tuvoties Premjerlīgas līderiem jau šodien, jo plkst. 19:30 tā viesos spēkosies ar šobrīd pēdējā vietā esošo „Sunderland”, kura sešās spēlēs piedzīvojusi piecus zaudējumus.

Izmantotie resursi:
Barclays Premier League Table
Moyes: There's a long way to go - FIFA.com

  +1 [+] [-]

, 2013-10-05 10:17, pirms 11 gadiem
Vakara spēles sestdienās ir 19:30 pēc Lv laika.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-10-05 10:51, pirms 11 gadiem
Kumon Junaited!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-10-05 10:57, pirms 11 gadiem
Maikl25 rakstīja: ko gan citu,lai vins saka bet ja godigi domaju,ka vini to neizdariss!!!
Uzvarēt būs grūti, bet ar tādu sastāvu TOP5 tikt gan var. Un sezona tikai sākusies, viss vēl priekšā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2013-10-05 13:25, pirms 11 gadiem
ko viņš tur pļurkst?! MU šogad nespīd top3.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja