Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Liverpool" tiek sodīta un divus gadus nevarēs piesaistīt akadēmiju spēlētājus

Rolands Eliņš

"Liverpool" tiek sodīta un divus gadus nevarēs piesaistīt akadēmiju spēlētājus
Jirgens Klops
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas klubs "Liverpool" saņēmis 100 tūkstošu mārciņu lielu sodu un divu gadu ilgu liegumu piesaistīt spēlētājus no citu Anglijas klubu akadēmijām.

"Liverpool" sods izpaudīsies kā liegums piesaistīt savā klubā jebkuru futbolistu, kurš iepriekšējo 18 mēnešu laikā bijis reģistrēts kādā no Anglijas pirmo četru līgu klubiem. Soda otrais gads gan piešķirts nosacīti un dzēsīsies, ja triju gadu laikā netiks veikti jauni pārkāpumi.

"Liverpool" šo sodu saņēmusi par savām darbībām 12 gadus veca futbolista piesaistē pagājušajā rudenī. "Liverpool" toreiz vērsās pie "Stoke City" par šī futbolista pārreģistrāciju un klubi pat bija vienojušies par kompensāciju, taču Premjerlīgas vadība pārreģistrāciju noraidīja.

Premjerlīgas veiktajā izmeklēšanā atklājās, ka "Liverpool" pārstāvji uzsākuši sarunas ar jauno futbolistu un viņa ģimeni pirms to paredz reglaments. Tāpat "Liverpool" apmaksājusi viņam un viņa ģimenei biļeti uz spēli "Anfield" stadionā, kas arī nav atļauts, tāpat "Liverpool" neesot bijis atļauts piedāvāt jaunajam futbolistam apmaksāt viņa skolas izdevumus.

"Liverpool", kas šobrīd Anglijas Premjerlīgā ieņem trešo vietu un šovakar aizvadīs mājas spēli pret "Bournemouth", atzinusi savas pieļautās kļūdas centienos piesaistīt jauno "Stoke City" akadēmijas futbolistu.

Izmantotie resursi:
Liverpool fined £100,000 and handed two-year...

  +1 [+] [-]

, 2017-04-05 21:12, pirms 7 gadiem
2 gadu sods, bet otrais gads dzēsīsies, ja nākamos 3 gadus nebūs pārkāpumu. Es vienigais kko nesaprotu?

     [+] [-]

, 2017-04-05 21:16, pirms 7 gadiem
Es arī nesapratu

     [+] [-]

, 2017-04-05 21:42, pirms 7 gadiem
Ja pareizi šo neloģisko teikumu saprotu, tad doma ir tāda, ka tas 2. gads nemaz nesāksies - turpmākos 3 gadus, kuru laikā nekādi citi pārkāpumi nedrīkst tikt atklāti. Ja atklāsies, tad aktivizēs arī šo otru gadu. Faktiski sanāk, ka tikai 1 gadu šis aizliegums būs spēkā, bet otrs tādējādi paliek nosacīts. Nu tas, protams, ja es pareizi sapratu...

     [+] [-]

, 2017-04-06 14:26, pirms 7 gadiem
Ernijzz rakstīja: 2 gadu sods, bet otrais gads dzēsīsies, ja nākamos 3 gadus nebūs pārkāpumu. Es vienigais kko nesaprotu?
Tātad tas otrais gads ir nosacīti. Reāli var pierakstīt jaunos spēlētājus, bet ja tiek izdarīts kās pārkāpums 3 gadu laikā, tas stājas spēkā šis nosacītais viens gads.