Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

BBL novembra MVP – Ļaksas un Umbraško komandas biedrs Tams

Jānis Pārums

BBL novembra MVP – Ļaksas un Umbraško komandas biedrs Tams
Reimo Tams spēlē pret "Baronu"
Foto: Renārs Buivids

Par Baltijas Basketbola līgas (BBL) novembra vērtīgāko spēlētāju atzīts Māra Ļaksas un Jura Umbraško komandas biedrs Rakveres "Tarvas" komandā Reimo Tams.

27 gadus vecais Tams vidēji spēlē guva 22.7 punktus, izcīnīja 5.7 atlēkušās bumbas un atdeva 5.7 rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības rādītāju 29.3. Tams bija izcils arī divpunktu metienu precizitātē, realizējot 80.6% izpildīto metienu.

Viņa labākais sniegums bija uzvarētajā mājas spēlē pret "Nevežis", kad Tams guva 21 punktu, izcīnīja 10 atlēkušās bumbas un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Novembrī "Tarvas" izcīnīja trīs uzvaras pēc kārtas (decembra sākumā šī sērija pagarināta jau līdz četriem panākumiem), tostarp apspēlēts arī "Barons" (71:68). Nozīmīga loma šajos panākumos bijusi arī latviešiem Umbraško un Ļaksam, kas novembrī vidēji spēlē guva, attiecīgi, 12.3 un 11.3 punktus.

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"