Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

Māris Gulbis - BBL decembra labākais spēlētājs

Agris Suveizda

Māris Gulbis - BBL decembra labākais spēlētājs
Māris Gulbis (ar bumbu)
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

"Barons kvartāla" basketbolists Māris Gulbis atzīts par Baltijas Basketbola līgas (BBL) decembra labāko spēlētāju, vēsta līgas mājaslapa. Gulbis ar vidēji spēlē gūtiem 23 punktiem palīdzēja "Baronam" uzvarēt visās trijās decembra spēlēs un kvalificēties "Top 16".

27 gadus vecais uzbrucējs Māris Gulbis atzīts par decembra labāko spēlētāju Baltijas Basketbola līgā. Divus metrus garā basketbolista pārstāvētais "Barons kvartāls" decembrī aizvadīja trīs spēles un izcīnīja trīs uzvaras - pret Lietuvas klubiem "Nevežis" (78:74) un "Sakalai" (75:68) un Igaunijas "Kalev" (89:72). Visās spēlēs Gulbis bija rezultatīvākais spēlētājs laukumā - attiecīgi 19, 22 un 28 punkti.

Kopumā šo trīs maču laikā Gulbis vidēji spēlē laukumā pavadīja 31 minūti un trīs sekundes, guva 23 punktus un izcīnīja 4.3 bumbas pie groziem. Gulbis soda metienus izpildīja ar 85% precizitāti (17/20) un pustālos trāpīja ar 46.7% precizitāti (14/30), bet īpaši jāuzteic Māra precizitāte no tālās distances - iemesti astoņi no 17 trīspunktu metieniem (47.1%). Jāatzīmē, ka Gulbis nesen tika atzīts par novembra labāko spēlētāju Latvijas Basketbola līgā.

"Barons kvartāls" ar piecām uzvarām un pieciem zaudējumiem savā grupā ierindojās trešajā vietā, kas ļāva kvalificēties "Top 16". Tikpat uzvaru bija arī "Tarvas" un "Sakalai", bet "Nevežis" izcīnīja par vienu panākumu mazāk un palika aiz strīpas. Lietuvas "Prienai" triumfēja visās desmit cīņās, bet grupas pastarīte Tallinas "Kalev" izcīnīja tikai vienu uzvaru. Nākamajā posmā "Barons kvartāls" spēlēs vienā grupā ar "Ventspili", "Parnu" un "Lietkabelis".

Izmantotie resursi:
"BBL Homepage"

Slēpts komentārs: biedza22
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2013-01-02 18:30, pirms 11 gadiem
Rietumu vilciens rakstīja: paldies!
ko paldies???es sevi apsvecu!!!

  -4 [+] [-]

, 2013-01-02 19:28, pirms 11 gadiem
tas kas bij politikis Gulbis? vai rados sis?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja