Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Virslīgā trīs spēles – Kocēnos, Rīgā un Jelgavā

Ritvars Raits
Ritvars Raits

Virslīgā trīs spēles – Kocēnos, Rīgā un Jelgavā
Foto: floorball.lv

Šodien Latvijas Florbola čempionāta vīriešu Virslīgā paredzētas trīs spēles: Kocēnu "Rubene" uzņems "Talsus/Triobet", "RTU/Inspecta" - "Bausku", bet "Jelgavas novads" - "Lielvārdi". Maču no Kocēniem starp "Rubeni" un "Talsiem/Triobet" interneta TV tiešraidē translēs portāls Sportacentrs.com TV.

Pulksten 14:00 "Rubene" - "Talsi/Triobet" (Kocēnu sporta namā)

Kocēnu "Rubenei" (14.v.) šis varētu būt viens no neveiksmīgākajiem sezonas sākumiem komandas vēsturē – divas spēles - divas sakāves, kā arī vieta turnīra tabulas beigās. Pagājušās nedēļas nogalē kocēnieši viesojās pie Stalbes "Pārgaujas", kur piedzīvoja zaudējumu ar 6:11. Rezultatīvākais "Rubenes" sastāvā ir Ingars Matisons – 4 (2+2) punkti. Abi kocēniešu vārtsargi atvairījuši tikai ap 60 % pretinieku metienu.
"Talsi/Triobet" (9.v.) sezonu sāka ar divās spēlēs iegūtiem 4 punktiem, bet pēc tam tika piedzīvoti divi smagi zaudējumi. Vakar talsenieki viesojās pie "Pārgaujas", kur atzina mājinieku pārākumu, piekāpjoties ar 3:11. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 8 (4+4) punktiem ir Andris Blumbahs.
Spēles tiešraide: ŠEIT

Pulksten 19:00 "RTU/Inspecta" - FK "Bauska" (Rīgas OSC)

"RTU/Inspecta" (4.v.) sastāva ziņā ir ļoti nopietns spēks, bet komandas mehānismā vēl ne viss darbojas tā, kā vajadzētu. Par to liecina negaidītais un smagais zaudējums "Ulbrokai/FS Masters" (4:10). Tomēr nu studenti ir atpakaļ uz uzvaru takas – iepriekšējā mačā ar 16:4 viesos tika sakauti Talsu florbolisti. Veseli trīs "RTU/Inspecta" spēlētāji guvuši pa 7 punktiem: Jānis Jansons, Edžus Bunka un Kārlis Bulāns.
FK "Bauska" (12.v.) ir viena no trim komandām, kas čempionāta pirmajās divās spēlēs nav guvusi ne punkta. Iepriekšējā mačā baušķenieki ar 5:7 piekāpās "Rīgai". Šodien Bauskas komandai pirmā izbraukuma spēle. Šobrīd rezultatīvākā spēlētāja lomu uzņēmies Ģirts Laugalis, kurš piedalījies katru otro komandas vārtu gūšanā – 5 (2+3) punkti.

Pulksten 20:00 "Jelgavas novads" - "Lielvārde" (Jelgavas VĢ sporta hallē)

"Jelgavas novads" (13.v.) pirmajās divās spēlēs "zvaigznes no debesīm" neķēra – viesos tika piedzīvoti zaudējumi, pēdējais – pret FBK "Valmiera/ViA". Rezultatīvākais ar 3 (2+1) punktiem ir Reinis Kundziņš, bet visa komanda pagaidām guvusi 5 vārtus. Šīsdienas spēlei ir īpaša nozīme, jo lielais florbols atgriežas Jelgavā.
"Lielvārde" (7.v.) čempionātu sāka ar diviem zaudējumiem un tikai vienu punktu. Iespējams, ka uzvaras garša ir atgūta, jo pagājušās nedēļas nogalē vicečempioni savā laukumā ar 13:4 sakāva Liepājas "Kuršus". 10 (5+5) punktus lielvārdiešu labā guvis Aivis Kusiņš, ar 9 (3+6) punktiem viņam seko Artis Savins. Labi sezonu sākuši abi "Lielvārdes" vārtsargi; Mārtiņš Mednis atvairījis 85.37 % pretinieku metienu, bet Jānis Salcevičs – 84.48 %.

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...

     [+] [-]

, 2014-10-04 11:51, pirms 10 gadiem
Beidzot Jelgavā ar lielais florbols!