Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Štālberga vietā "Nizhny Novgorod" ieceļ ilggadējo kluba treneri Lukiču

Rolands Eliņš

Štālberga vietā "Nizhny Novgorod" ieceļ ilggadējo kluba treneri Lukiču
Zorans Lukičs
Foto: RIA Novosti/Scanpix

VTB Vienotās līgas klubs „Nizhny Novgorod”, kuru iepriekšējās sezonās trenēja Ainars Bagatskis un Artūrs Štālbergs, galvenā trenera pozīcijā iecēlis serbu Zoranu Lukiču.

Zorans Lukičs atgriezies „Ninzhny Novgorod” galvenā trenera amatā pēc trīs gadu pārtraukuma. Šajā periodā komandu divas sezonas vadīja Ainars Bagatskis, bet šajā sezonā viņa pēdās sekoja Artūrs Štālbergs, ar kuru pēc neiekļūšanas VTB izslēgšanas spēlēs netika turpināta sadarbība.

Lukičs trenēja Ņižņijnovgorodas vienību no 2008. līdz 2014. gadam, un tieši viņa vadībā klubs guva savus lielākos panākumus VTB Vienotajā līgā, izcīnot otro vietu un iekļūstot Eirolīgā, kur debitēja jau Bagatska vadībā.

Pēc „Nizhny Novgorod” atstāšanas 45 gadus vecais Lukičs strādāja Turcijas „Banvit” kā galvenais treneris, taču atstāja komandu jau pirmās sezonas februārī. Šogad martā viņš atgriezās Krievijas komandā kā sporta direktors, bet tagad vienojies par līgumu kā galvenajam trenerim. Sadarbība noslēgta uz divām sezonām.

Izmantotie resursi:
Зоран Лукич назначен главным тренером БК...