Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:119, Did:0, useCase: 3

Rednaps: "Nekad netrenēšu Anglijas izlasi"

Andrejs Siliņš

Rednaps: "Nekad netrenēšu Anglijas izlasi"
Harijs Rednaps
Foto: AP/Scanpix

Pēc tam, kad par Anglijas valstsvienības galveno treneri tika apstiprināts Rojs Hodžsons, Premjerlīgas futbola kluba "Tottenham Hotspur" treneris Harijs Rednaps atzina, ka līdz ar to arī viņš, visticamāk, nekad netiks pie iespējas trenēt izlasi.

Lai gan jau uzreiz pēc Fabio Kapello atkāpšanās tieši Rednaps tika saukts par reālāko kandidātu izlases galvenā trenera amatam, Anglijas Futbola asociācija (FA) uzsāka sarunas tikai ar Roju Hodžsonu. Neilgi pēc tam Hodžsons arī tika oficiāli apstiprināts par izlases treneri. "Nedomāju, ka tas jebkad notiks," iespēju strādāt ar izlasi komentēja Rednaps. "Rojam ir četru gadu līgums un ceru, ka viņš strādās vēl ilgāk, piedzīvojot lielus sasniegumus."

Rednaps norādījis, ka viņam nav nekādu nožēlu par to, ka nav ticis pie amata: "Nebija tā, ka es pirmdienā pamodos un domāju pie sevis - kas notiek, es neesmu Anglijas treneris. Ja godīgi, šāds notikumu pavērsiens ļāva man ietaupīt laiku, lai pieņemtu grūtu lēmumu, jo Totenhemā jūtos laimīgs. Man ir lielisks darbs, esmu ļoti labā situācijā. Ir daudz puišu, kuri ir krietni gudrāki par mani, bet trenē zemāko līgu klubus."

"Jūtos laimīgs par iespēju trenēt top pieci klubu, vienu no labākajiem valstī. Nejūtos tā, ka kāds man kaut ko būtu parādā," sacīja 65 gadus vecais speciālists,novēlot Hodžsonam veiksmi jaunajā amatā. "Tagad gaidu vasaras brīvdienas, man bijusi sarežģīta sezona."

Tikmēr bijušais izlases ģenerālmenedžeris Franko Baldīni brīdinājis Hodžsonu, ka darbs būs ļoti smags: "Visi no Anglijas izlases gaida kaut ko ļoti labu. Pretinieki ir spēcīgi, angļu spēlētāji sezonas beigās ir ļoti, ļoti noguruši, un tas var būt faktors. Pasaules kausa izcīņā mūsu rīcībā nebija Veins Rūnijs labākajā formā. Ja viņš tādā ir, viņš var būt izšķirošs faktors. Tagad, kad viņam būs jāizlaiž pirmās divas spēles [Eiropas čempionātā diskvalifikācijas dēļ], būs grūti."

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  -4 [+] [-]

, 2012-05-03 19:00, pirms 12 gadiem
Laimīgais Rednaps. Tas ir tikai uz labu. Kurš gan gribētu trenēt Anglijas izlasi? - Ak jā, Maklārens Un ar "Spurs" ir lielākas izredzes kaut ko izcīnīt (kādu kausu varbūt).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-04 00:44, pirms 12 gadiem
Lai tik nedi*sh, ka negribeeja...

  -1 [+] [-]

, 2012-05-04 05:52, pirms 12 gadiem
konkreti sacepies))

     [+] [-]

, 2012-05-04 08:36, pirms 12 gadiem
Jūs vai tad nebūtu sarūgtināti? Ar tādu Tottenham augstākais mērķis ir Čempionu līgas triumfs, arī tad ja ļoti, ļoti paveicas. Savukārt ar Anglijas izlasi var izcīnīt gan Pasaules kausu, gan uzvarēt Eiropas čempī!

  -1 [+] [-]

, 2012-05-04 11:34, pirms 12 gadiem
man jau liekas,ka viņš drīzāk ir laimīgs,ka nedabūja šo darbu,tiešām nezinu kāpēc,bet cik esu dzirdējis vienkārši gribēja nokāst pamatīgu naudu no Anglijas asociācijas,plus vēl Totenham par viņa pakalpojumiem nāktos atskaitīt 10 ļimonus un atbildot uz Hose teikto par Maklarenu,kad viņš pārņēma Anglijas izlasi,viņš skaitījās vēl talantīgāks nekā Rednaps tagad pat ar sūdīgāku sevis vadīto kluba komandu(nevar salīdzināt tā laika Midlesbrough ar šālaika Totenham

  -1 [+] [-]

, 2012-05-04 12:08, pirms 12 gadiem
m. scofield rakstīja: Jūs vai tad nebūtu sarūgtināti? Ar tādu Tottenham augstākais mērķis ir Čempionu līgas triumfs, arī tad ja ļoti, ļoti paveicas. Savukārt ar Anglijas izlasi var izcīnīt gan Pasaules kausu, gan uzvarēt Eiropas čempī!
Hmm, jau 16 gadus Anglijas izlase NAV tuvu trofejām.

  +2 [+] [-]

, 2012-05-04 14:31, pirms 12 gadiem
nu, Redneps izgāzās pamatīgi. tādu komandu salika kopā, Spuras tik labi un galvenais skaisti spēlēja. bija praktiski reālākie pretendenti uz trešo vietu, jo Arsenālam sezonas sākums neizdevās, bet Čelsī sāka šļūkt vēlāk. nu, kāda Ņūkāsla varēja būt Spuru konkurente? nekāda. un sākās runas par Rednepa iespējamo darbu pie Anglijas un Spuras sāka peldēt. spēle beidzās, spēlētāji kļuva nelaimīgi un pat sākās konflikti, kas pirms tam Rednepa komandās vērojams nebija un nu jācer uz Ņūkāslas klupienu un Čelsī zaudējumu ČL finālā, lai noturētu tādus cilvēkus kā Beilu, Modriču, Adebajoru un citus uz nākamo sezonu. eh, Rednep, tādu komandu izveidoji un tik naivi to izjauci. un viss dēļ Anglijas, kura, lai kāds tai treneris būtu, EURO izgāzīs. jo tā taču ir Anglija.