Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ter Štēgens: "Zinu tikai to, ka pēc sezonas pametīšu Menhengladbahu"

Agris Suveizda

Ter Štēgens: "Zinu tikai to, ka pēc sezonas pametīšu Menhengladbahu"
Marks Andrē ter Štēgens
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" vēl pirms piespriestā transfēru aizlieguma jau bija panācis oficiālu vienošanos ar Zagrebas "Dinamo" par Alena Haliloviča iegādi. Saskaņā ar neoficiālu informāciju, vienošanās jau bija panākta arī ar perspektīvo vācu vārtsargu Marku Andrē ter Štēgenu, kurš presē vēlreiz apliecināja, ka nepaliks "Borussia".

"Neko par to neesmu dzirdējis un nezinu, ko visi no manis vēlas," vācu laikrakstam Express radušos situāciju ar iespējamo priekšlīgumu ar "Barcelona" komentēja Marks Andrē ter Štēgens. "Zinu tikai to, ka pēc sezonas beigām pametīšu Menhengladbahas "Borussia""

"Nezinu, vai FIFA lēmums attiecas tikai uz nākamajiem transfēriem vai arī tiem, par kuriem jau ir panākta vienošanās [starp transfēru periodiem]," medijos teica ter Štēgena aģents Gerds fon Bruhs. "Vispirms mums ir jāredz, vai "Barcelona" iesniegs apelāciju. Paliksim mierīgi un skatīsimies, kas notiks tuvāko nedēļu laikā. Jebkurā gadījumā Marks šovasar pametīs Menhengladbahu."

Jau vēstījām, ka FIFA piesprieda "Barcelona" transfēru aizliegumu nākamo divu reģistrācijas (2014. gada vasaras un 2015. gada ziemas) periodu laikā. Iemesls bija neatļautu līgumu noslēgšana ar desmit nepilngadīgiem spēlētājiem, kas tika veikta laika posmā no 2009. līdz 2013. gadam. "Barcelona" paziņoja, ka gatavos apelāciju un nepieciešamības gadījumā vērsīsies arī Sporta arbitrāžas tiesā.

Atgādinām, ka par komandas pamešanu pēc sezonas beigām jau iepriekš bija paziņojuši tādi spēlētāji kā Viktors Valdess un Karless Pujols. Līdzīgi kā Valdesam, līgums beigsies arī otrajam vārtsargam Hosē Manuelam Pinto.

Izmantotie resursi:
Sky Sports - Sports News, Transfers, Scores |...

  -2 [+] [-]

, 2014-04-03 13:35, pirms 10 gadiem
Ja Barsai apelāciju noraidīs,tad šiem būs visai čābīga situācija - jaunās sezonas pirmajā pusē vai pat visu sezonu,atkarībā no tā,vai Valdes tomēr pagarinās līgumu, būs jāpaļaujās uz Pinto vai kādu akadēmijas vārtusrgu,jo Pinto gan jau,ka pagarinās līgumu.