Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real" nākamajā spēlē jāiztiek bez Ronaldu palīdzības

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Real" nākamajā spēlē jāiztiek bez Ronaldu palīdzības
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

Nedēļas nogalē Madrides "Real" būs iespēja atgriezties Spānijas čempionāta vadībā, tomēr karaliskajam klubam izbraukuma mačā savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt līderis Krištianu Ronaldu. Priekšējā līnija novājināta vēl vairāku iemeslu dēļ.

Pēdējo nedēļu laikā Madrides "Real" pazaudējusi stabilitāti (tikai viena uzvara pēdējos trīs mačos) un arī pārsvaru pret tuvāko sekotāju "Barcelona". Pašlaik Katalonijas vienība savākusi par vienu punktu vairāk (57 pret 56), taču arī aizvadījusi par vienu maču vairāk.

Madrides "Real" iespēja atgriezties vadībā būs rīt, pulksten 17:15 izbraukumā tiekoties ar "Eibar". Sīkstā pretiniece ieņem septīto vietu turnīra tabulā, un oktobrī tika pie punkta viesos – 1:1. "Real" labā vienīgos vārtus guva Gerets Beils, kurš šajā nedēļas nogalē nedrīkstēs doties laukumā sarkanās kartītes dēļ. Pārāk daudz brīdinājumus salasījis cits uzbrucējs Alvaro Morata, tādējādi arī viņš nedrīkstēs doties laukumā.

Beilam ar rezultatīvu piespēli izcelties palīdzēja Madrides "Real" līderis Krištianu Ronaldu, tomēr viņš pirms spēles trenējās atsevišķi no komandas biedriem savainojuma dēļ, un galvenais treneris Zinedins Zidāns paziņojis, ka Ronaldu izbraukumā nemaz nedosies.

Tiek vēstīts, ka Zidāns izvēlējies pietaupīt Ronaldu, jo otrdien gaida svarīgs mačs Čempionu līgā pret "Napoli" no Itālijas, kuru savā laukumā izdevās pieveikt ar 3:1. Portugālis Spānijas čempionātā 20 spēlēs izcēlies ar 18 rezultatīviem sitieniem, bet Čempionu līgā viņa kontā divi vārtu guvumi septiņās cīņās.

Izmantotie resursi:
AS English - Sport News in English from AS.com

     [+] [-]

, 2017-03-03 18:08, pirms 7 gadiem
Eibar šogad ciets rieksts! Madridei, būs nopietni jasavācās!

     [+] [-]

, 2017-03-03 18:35, pirms 7 gadiem
Loģiski būtu pārslēgties uz 4-2-3-1 ar Benzema smailē un Vaskezu, Isko, Hamesu aiz muguras. Varbūt arī Asensio tiks pie iespējas. Bet nu būs grūti, Eibar savā laukumā bieži nezaudē un Madride sāk plīst.
Slēpts komentārs: varenais_eksperts

  +2 [+] [-]

, 2017-03-03 19:36, pirms 7 gadiem
varenais_eksperts rakstīja: Viss skaidrs ar Madrid, kartejo reizi izlaidis titulu no roka, Barca ar savu pretigo (ne)speli, knapi velkot kajas panjems titulu. tfu
Nemīz karstu, viss pašu rokās

  +3 [+] [-]

, 2017-03-03 19:50, pirms 7 gadiem
Eibaram shosezon iespeeja sasniegt veesturisku sasniegumu,pagaidaam tik triis punktus atpaliek no sestaas vietas,kas garanteetu daliibu Eirokausos naakamsezon,pirmo reizi kluba veesturee,to ar noveelam

  +1 [+] [-]

, 2017-03-03 19:56, pirms 7 gadiem
Hala Madrid rakstīja: Nemīz karstu, viss pašu rokās
plus veel savstarpeejaa speele ir ieksh Bernabeu