Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Tā bija mūsu labākā spēle - mums vajadzēja uzvarēt ar 5:0 vai 6:0"

Agris Suveizda

Morinju: "Tā bija mūsu labākā spēle - mums vajadzēja uzvarēt ar 5:0 vai 6:0"
Žuzē Morinju
Foto: AFP/Scanpix

Mančestras futbola klubi "United" un "City" šodien zaudēja punktus, neuzvarot attiecīgi "Stoke" (1:1) un "Tottenham" (0:2). "United" galvenais treneris Žuzē Morinju, neskatoties uz rezultātu, bija ļoti gandarīts par parādīto spēli, savukārt "City" vadītājs Žuzeps Gvardiola atzina, ka pretinieki bija pārāki.

Mančestras "United" galvenais treneris Žuzē Morinju: "Esmu ļoti apmierināts ar sniegumu, taču, kad rezultāts 5:0 vai 6:0 vietā ir 1:1, prieku nomaina vilšanās. Futbola ziņā šis bija mūsu labākais sniegums līdz šim šajā sezonā. Radošums, izdevību skaits, konsekvence – mēs to visu spējām saglabāt 90 minūšu garumā.

Spēli sākām ar lielu iespēju pirmajā minūtē un arī pabeidzām spēli ar lielu iespēju. Un starp šīm izdevībām mums bija vēl varbūt piecas, sešas, septiņas, kā arī mēs pilnībā kontrolējām spēli. Pēc tam, kad izvirzījāmies vadībā ar 1:0, komanda demonstrēja lielisku attieksmi, jo vēlējās pilnībā izšķirt cīņas likteni, jutās absolūti pārliecināta un turpināja radīt iespējas.

Tad brīnumainā kārtā "Stoke" tika pāri laukuma centram un guva vārtus, kas pret mums neapšaubāmi bija ļoti netaisnīgi. Es nekad nekritizēju savus spēlētājus par neizmantotām iespējām. Labākais spēlētājs šajā mačā bija "Stoke" vārtsargs – pelnīti – un arī vārtu stabs. Varu kritizēt par attieksmi vai dažām naivām kļūdām, bet ne nerealizētām izdevībām. Mums šajā spēlē bija jābūt ne tikai trim punktiem, bet arī uzvarai ar lielu vārtu starpību."

Mančestras "City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola: Viņi bija labāki, "Tottenham" bija labāka komanda. Spēlējām pret komandu, kurai ir tas pats treneris pēdējos divus trīs gadus un kas pagājušajā sezonā cīnījās par Premjerlīgas titulu. "Tottenham" ir īpaši spēlētāji ar lielu talantu. Zinājām, cik agresīvi viņi spēlē mājās un izbraukumā, jo īpaši mājās.

Bīstamās pozīcijās zaudējām otrās bumbas. Pretinieki šodien mums bija soli priekšā. Varam tikai apsveikt "Tottenham". Kad pretinieki ir labāki, tas ir jāpieņem un no tā jāmācās. Futbols ir process, kurā dažreiz uzvari, bet dažreiz zaudē. Kad zaudē, iemācies, ko neesi darījis pareizi. Mums ir jāturpina iet uz priekšu.

De Breines prombūtne? Protams, Kevins ir fantastisks spēlētājs, bet arī viņš šodien pie tādas spēles neko daudz nebūtu mainījis. Kevins nespēlē vienatnē, mums ir jāuzvar visiem kopā. "Tottenham" neuzvarēja viena spēlētāja dēļ, bet gan tādēļ, ka spēlēja labāk. Vairākos aspektos nekontrolējām spēli. Tas arī viss. Problēma nebija tikai vienā lietā."

Izmantotie resursi:
Jose Mourinho praises 'beautiful' Man Utd...
Pep Guardiola admits Tottenham were the better...

     [+] [-]

, 2016-10-02 20:32, pirms 8 gadiem
Nu jau histērija sākas . Būs vēl , tas droši

Tas domāts par to tulku kurš par treneri uzmeties .

  +1 [+] [-]

, 2016-10-02 20:32, pirms 8 gadiem
TSO ir atgriezies!

  -1 [+] [-]

, 2016-10-02 20:42, pirms 8 gadiem
A kadēļ netiek latviskoti komandu nosaukumi?

  +1 [+] [-]

, 2016-10-02 20:52, pirms 8 gadiem
prx21 rakstīja: A kadēļ netiek latviskoti komandu nosaukumi?
Jā, piemēram "Apvienotā Mančestera" pret "Stoukas Pilsētu"

  -1 [+] [-]

, 2016-10-02 21:00, pirms 8 gadiem
da_silva rakstīja: Jā, piemēram "Apvienotā Mančestera" pret "Stoukas Pilsētu"
Savādāk autors viena vietā latvisko bet otrā tomer nē, a tagad jādoma kas tie par speletājiem, ta varetu pus vakaru sēdēt un domāt kas par sportaveidu un komandām

  +5 [+] [-]

, 2016-10-02 21:14, pirms 8 gadiem
prx21 rakstīja: Savādāk autors viena vietā latvisko bet otrā tomer nē, a tagad jādoma kas tie par speletājiem, ta varetu pus vakaru sēdēt un domāt kas par sportaveidu un komandām
Domājams, ka šeit ir vienkārši jautājums par elementāru inteliģenci un IQ.

Pat ne par izglītotības līmeni, bet par dabīgo inteliģenci un IQ, lai atšķirtu kaut vai personu vārdu/uzvārdu un īpašvārdu/nosaukumu atveidošanu un NEJAUKTU visu vienā PUTRĀ.

     [+] [-]

, 2016-10-02 21:29, pirms 8 gadiem
Nu jau sākās ierastie Maura runas plūdi, kas aizstāj attaisnošanos.

     [+] [-]

, 2016-10-02 22:12, pirms 8 gadiem
Žuzeps jo???

     [+] [-]

, 2016-10-02 22:30, pirms 8 gadiem
MU kad sasita Lester siti ,tad Murinio atplauka untagad nu tik visus saklopes lilibmaiss atkal kapj uz grabekliem nu tad skatisimkas talak