Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Latvijas handbola izlase viesosies bērnu namā "Vita"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Latvijas handbola izlase viesosies bērnu namā "Vita"
Latvijas handbola izlase
Foto: declicphotos45.com

Latvijas vīriešu handbola izlase ceturtdien pēc 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles savā laukumā ar Slovākiju viesosies galvaspilsētas bērnu namā "Vita" (Kalnciema ielā 131, Rīga).

Viesošanās laikā izlases handbolisti bērniem dalīs handbola inventāru, piedalīsies diskusijā par aizvadīto spēli un būs gatavi iesaistīties arī nelielās mini-handbola aktivitātēs ar bērniem.

Latvijas handbolu izlašu direktors Renārs Līcis uzskata, ka valstsvienības spēlētājiem ir jābūt gataviem ne tikai laukumā parādīt savu sportisko varējumu, bet arī veikt sociālo funkciju, piedaloties šāda veida pasākumos. Bērnu nams "Vita" tika izvēlēts pēc nejaušības principa.

Atgādinām, ka trešdien Latvijas izlase aizvadīs 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli, plkst. 19:05 Dobelē tiekoties ar Slovākijas handbolistiem. Maču tiešraidē demonstrēs arī LTV7.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv