Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Autors: Raitis Puriņš

Latvijas handbola izlase viesosies bērnu namā "Vita"

Latvijas handbola izlase viesosies bērnu namā "Vita"
Latvijas handbola izlase
Foto: declicphotos45.com

Latvijas vīriešu handbola izlase ceturtdien pēc 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēles savā laukumā ar Slovākiju viesosies galvaspilsētas bērnu namā "Vita" (Kalnciema ielā 131, Rīga).

Viesošanās laikā izlases handbolisti bērniem dalīs handbola inventāru, piedalīsies diskusijā par aizvadīto spēli un būs gatavi iesaistīties arī nelielās mini-handbola aktivitātēs ar bērniem.

Latvijas handbolu izlašu direktors Renārs Līcis uzskata, ka valstsvienības spēlētājiem ir jābūt gataviem ne tikai laukumā parādīt savu sportisko varējumu, bet arī veikt sociālo funkciju, piedaloties šāda veida pasākumos. Bērnu nams "Vita" tika izvēlēts pēc nejaušības principa.

Atgādinām, ka trešdien Latvijas izlase aizvadīs 2014. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli, plkst. 19:05 Dobelē tiekoties ar Slovākijas handbolistiem. Maču tiešraidē demonstrēs arī LTV7.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv


Dainis Krištopāns (Nr. 10) spēlē pret Ķīles komandu. Foto: Roland Sippel/Eibner/Imago Images/Scanpix

Krištopānam viduvēja precizitāte, "Melsungen" sezonas izskaņā punkts pret titulētu klubu

Vācijas handbola Bundeslīgas pēdējā kārtā Dainis Krištopāns trāpīja trīs no sešiem metieniem, viņa komandai "Melsungen" spēkojoties 23:23 pret "Kiel".
"Murjāņu Sporta ģimnāzijas" handbolisti. Foto: Latvijas Handbola federācija

MSĢ handbolisti dominē Latvijas kausa finālā

Latvijas handbola Virslīgas divkārtējā vicečempione "Murjāņu Sporta ģimnāzija" Latvijas kausa finālā ar 42:29 sakāva "Ogre"/"Hydrox" komandu.
Ludzas "Latgols" handbolistes. Foto: Latvijas Handbola federācija

Ludzas handbolistes triumfē Latvijas kausa izcīņā

Latvijas kausa izcīņas finālā ASK sporta zālē Rīgā Ludzas "Latgols" ar 23:19 pārspēja "Jēkabpils Sporta skolu".