Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Gvardiola pēc Žezusa debijas futbolista iegādi salīdzina ar arbūza pirkšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gvardiola pēc Žezusa debijas futbolista iegādi salīdzina ar arbūza pirkšanu
Peps Gvardiola
Foto: AFP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba Mančestras "City" galvenais treneris Peps Gvardiola futbolista iegādi salīdzinājis ar arbūza pirkšanu.

Vakar Mančestras "City" uzvarēja pēc divu spēļu pārtraukuma, izbraukumā ar 4:0 sakaujot "West Ham". Anglijas Premjerlīgas ietvaros pirmo reizi pamatsastāvā devās 19 gadus vecais brazīliešu uzbrucējs Gabriels Žezuss, kurš piespēlēja pirmajos vārtos, bet pats izcēlās 39. minūtē, palielinot pārsvaru līdz trim vārtiem.

"Nekad nevari īsti zināt. Parakstīt līgumu ar futbolistu – tas ir tāpat kā iegādāties arbūzu. Lai saprastu, vai tas ir labs, jāpaskatās iekšā," teica komandas galvenais treneris Peps Gvardiola. "Viņam ir liels potenciāls. Žezuss ir cīnītājs, kuram ir instinkts uz vārtu gūšanu."

Mančestras "City" uzbrucēju iegādājās pagājušajā vasarā par 31,6 miljoniem eiro, tomēr viņš palika Brazīlijā, lai palīdzētu "Palmeiras" cīņā par čempionu titulu. Uz Angliju Žezuss devās pirms mēneša, un kopumā viņš sācis divus mačus, vienā iesaistījies no rezervistu soliņa, gūstot vienus vārtus un izdarot divas rezultatīvas piespēles.

"Viņš aizvadīja pāris minūtes pret "Tottenham" un izveidoja iespējas. Spēlēt izbraukumā pret "Crystal Palace" nav viegls uzdevums. Viņš ir labs ne tikai vārtu gūšanā, bet aŗī piespēlēšanā. Abas rezultatīvās piespēles bija brīnišķīgas," turpināja Gvardiola. "Viņam ir sapņi par karjeru, ko viņš vēlas paveikt. Viņš vēlas atstāt savu vārdu futbolā, un centīsimies palīdzēt to izdarīt."

Gvardiola izvēlējās uz rezervistu soliņa atstāt Serhio Agvero, tomēr viņš noraidīja iespēju, ka argentīnietim būs jāsamierinās ar šādu lomu: "Man patīk spēlēs iesaistīt pēc iespējas vairāk futbolistu." Vienlaikus treneris pauda, ka neviens Eiropā neizmanto trīs uzbrucējus ar vidējo vecumu 20 gadi un ka kluba līdzjutējiem ir pamats būt optimistiem par nākotni.

Izmantotie resursi:
BBC - Homepage

  +1 [+] [-]

, 2017-02-02 17:08, pirms 7 gadiem
Viņš ir brazīlietis - portugāļu valoda. Tātad, Žezuss. Iepriekš SC rakstīja pareizi.

     [+] [-]

, 2017-02-02 17:14, pirms 7 gadiem
Pepam absolūti nav autoritāšu. Vēsā mierā nosēdināja Kūnu un Bravo. Domāju, ka Aguero tiešām tagad dažās spēlēs būs uz soliņa, vismaz, tik ilgi, kamēr nesāks rukāt aizsardzībā tāpat kā Žezuss.

     [+] [-]

, 2017-02-02 22:28, pirms 7 gadiem
septembris rakstīja: Pepam absolūti nav autoritāšu. Vēsā mierā nosēdināja Kūnu un Bravo. Domāju, ka Aguero tiešām tagad dažās spēlēs būs uz soliņa, vismaz, tik ilgi, kamēr nesāks rukāt aizsardzībā tāpat kā Žezuss.
Tu spēles skatijies? Redzēji kādus sūdus Bravo vārija. Es labāk vārtos nostāvētu.

     [+] [-]

, 2017-02-03 11:04, pirms 7 gadiem
Bravo, lai gan ir graujoši biedējoša statistika (man liekas no pēdējiem 6 sitieniem ielaidis 6 golus vai kaut kā tā), nemaz slikti nespēlēja. Tas pat ir diezgan komiski, ka no malas tiešām var šķist, ka viņš spēlē absolūti slikti, jo sanāk kā sitiens tā gols, bet, ja reāli pavērtē visus viņa ielaistos golus, teikt, ka kādos no viņiem viņš būtu vainīgs nevar.
Viņš pielaida lažu pret Barsu izbraukumā un vēl vienā EPL spēlē (ātrumā neatceros pret ko), bet savādāk nevar teikt, ka viņš spēlē slikti.
Viņš ļoti labi darbojas saspēlē un bumbas ievadē spēlē, kas principā ir viņa galvenais uzdevums, bez maz vai, šajā sistēmā.
Te Deivids Džeimss par šo tēmu: 'It's not Bravo's fault' - James blasts unfair...