Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Otava nespēj uzvarēt mājās un zaudē līderpozīcijas

Juris Miņins
Juris Miņins

Otava nespēj uzvarēt mājās un zaudē līderpozīcijas
Toronto "Argonauts" spēlētāji
Foto: facebook.com/ArgosFootball

Aizvadītajā Kanādas futbola līgas (CFL) spēļu kārtā savu otro zaudējumu pēc kārtas piedzīvoja Otavas "Rdblacks", kuri savās mājās atzina Toronto "Argonauts" pārākumu ar 20:23.

Sezonas ievadā CFL līderu godu uzņēmās Kanādas galvaspilsētas komanda "Redblacks", kuri četrās spēlēs bija izcīnījuši trīs uzvaras un vienreiz cīnījās neizšķirti, taču pašlaik, nu jau otro maču pēc kārtas otavieši ir sākuši buksēt un piedzīvo minimālus zaudējumus. Ja pirms nedēļas ar viena punkta pārsvaru tika atzīts Saskačevanas kluba pārākums (29:30), tad šonedēļ Toronto "Argonauts" pārspēja galvaspilsētniekus ar triju punktu pārsvaru – 23:20.

Pēc šī panākuma Toronto komanda ir izvirzījusies austrumu konferences vadībā, kā arī ar astoņiem izcīnītiem punktiem ir labākā komanda visā CFL.

Rietumu konferencē aizvadītajā nedēļā arī notika līderu cīņa, jo savā starpā spēlēja Kalgarī "Stampeders" un Britu Kolumbijas "Lions". Arī šajā mačā uzvarētājs tika noteikts ar triju punktu pārsvaru, taču kopējā rezultativitāte gan bija daudz augstāka, proti, "Stampeders" uzvarēja ar 44:41. Arī Kalgarī komandai šī uzvara deva iespēju pakāpties augstāk un izvirzīties savas divīzijas līderpozīcijās.

CFL regulārā sezona, 6. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
VinipegaEdmontona30:23
SaskačevanaMonreāla3:41
Britu KolumbijaKalgarī41:44
TorontoOtava23:20

Izmantotie resursi:
CFL.ca - Official site of the Canadian Football...