Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2738, Did:0, useCase: 3

Ibrahīmovičs par atgriešanos mājās: "Esmu pārāk labs Zviedrijas līgai"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ibrahīmovičs par atgriešanos mājās: "Esmu pārāk labs Zviedrijas līgai"
Zlatans Ibrahīmovičs
Foto: AFP/Scanpix

Straujiem soļiem tuvojas 2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīrs, un gatavošanos futbola svētkiem sākusi arī Zviedrijas izlase. Tomēr pasauli vairāk interesē lielākās zvaigznes Zlatana Ibrahīmoviča nākamais klubs. Uzbrucējs turpina klusēt un norāda, ka viņam ir interesanti lasīt mediju izdomātās ziņas.

Zlatans Ibrahīmovičs ceturto sezonu pēc kārtas pārstāvēja Francijas spēcīgāko klubu Parīzes "Saint-Germain", 31 sezonas spēlē gūstot 38 vārtus un uzstādot jaunu līgas rekordu, kas turējās kopš 1978. gada. Tomēr 34 gadus vecais uzbrucējs neplāno atgriezties. "Ierados kā karalis, aizeju kā leģenda," šādu vēstījumu viņš izplatīja sociālajos tīklos.

Kopš paziņojuma ne mirkli nav rimušās spekulācijas, kur Ibrahīmovičs turpinās karjeru. "Gribu, lai turpināt rakstīt stāstiņus, lai es pēc ieraudzīšanas varētu priecāties. Gribu redzēt, kurš izdomās labāko stāstu. Kad man apniks un būšu piekusis, pateikšu, kur turpināšu karjeru," preses konferencē norādīja uzbrucējs.

2016. gada Eiropas čempionāta finālturnīrā Zviedrijas izlase spēlēs E grupā kopā ar Beļģiju, Itāliju un Īriju. Kvalifikācija zviedri atpalika no Austrijas un Krievijas, bet iekļuva izslēgšanas mačos, kur divu spēļu summā ar 4:3 pieveica Dānijas izlasi. Ar 11 gūtajiem vārtiem Ibrahīmovičs bija kvalifikācijas otrais labākais vārtu guvējs, atpaliekot tikai no Roberta Levandovska, kura kontā bija 13 trāpījumi.

Ibrahīmovičs vairākkārt norādījis, ka grib aiziet virsotnē, tomēr uzbrucējs norādīja, ka cer, ka nākamajā sezonā joprojām spēlēs futbolu. "Lai kur dotos, gribu rādīt labāko sniegumu. Ja jutīšu, ka nevaru to paveikt, vietā jānāk kādam, kurš ir gatavs. Tāpēc vēlos aiziet, kad atrodos virsotnē."

Parādījušās baumas arī par to, ka viņš varētu atgriezties dzimtajā "Malmo" klubā, tomēr Ibrahīmovičs runas noraidīja: "Neesmu ieinteresēts. Esmu pārāk labs Zviedrijas līgai." Tāpat zviedrs norādīja, ka negrasītos pārrunāt līguma nosacījumus ar bijušo komandu - ja vēlas, lai pieņem viņa nosacījumus. "Līgumu pieņemu pats. Budžetu veidoju pats."

"Malmo" pēdējos divus gadus pēc kārtas kvalificējusies UEFA Čempionu līgai, abās reizēs uzvarot vienā no sešiem mačiem. Šajā sezonā turpinājums gan bija nežēlīgs: 0:4 pret Doņeckas "Shakhtar", 0:5 pret Parīzes "Saint-Germain" un 0:8 pret Madrides "Real".

Izmantotie resursi:
Associated Press

  +2 [+] [-]

, 2016-06-01 19:23, pirms 8 gadiem
Ai, ai, pirkstiņi gaisā. Mesī ar Ronaldo par nav tik daudz sakāpis galvā. Itkā jau var atļauties, bet tā nesmuki no malas. Nav kas galviņu ieliek pareizā vietā.

  +4 [+] [-]

, 2016-06-01 19:30, pirms 8 gadiem
andzis rakstīja: Ai, ai, pirkstiņi gaisā. Mesī ar Ronaldo par nav tik daudz sakāpis galvā. Itkā jau var atļauties, bet tā nesmuki no malas. Nav kas galviņu ieliek pareizā vietā.
Neko nepareizu nepateica, Ibra vnk tiešā valodā runā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-01 19:37, pirms 8 gadiem
Tas būs smieklīgi, ja viņš aizies uz Ķīnu pēc monstruāla līguma, tad sanāks, ka Ķīna līga ir viņa līmenis tieši

     [+] [-]

, 2016-06-01 20:07, pirms 8 gadiem
Zlatan 'is not going to Manchester United',...

Tik daudz iespēju,kur iet...

  -2 [+] [-]

, 2016-06-01 20:15, pirms 8 gadiem
Zlatans pat nav uz pusi tik labs, cik Messi un C.Ronaldo.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-01 20:27, pirms 8 gadiem
Gan jau grib pagrozīties Holivudas apkaimē...Galaxy, silts visu gadu un tādam zīmulim patiks arī paparaci uzmācība.

  -1 [+] [-]

, 2016-06-01 20:29, pirms 8 gadiem
lol, čalis naudu pelna troļļojot tautu un mazie sc.com keponi panesās uz to, kauns par šitiem tautiešiem.

  +3 [+] [-]

, 2016-06-01 20:30, pirms 8 gadiem
andzis rakstīja: Ai, ai, pirkstiņi gaisā. Mesī ar Ronaldo par nav tik daudz sakāpis galvā. Itkā jau var atļauties, bet tā nesmuki no malas. Nav kas galviņu ieliek pareizā vietā.
Tāds viņš tas Zlatans ir, viņam manliekas ir pilnīgi pajāt ko par viņu domā visi, viņš pats veido savu karjeru un tā ir sanākusi viņam ļoti laba, viena lieta gan, viņš vismaz ik pa puslaikiem nedomā par savu izskatu un frizūru, kā Ronaldo.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-06-02 00:57, pirms 8 gadiem
Edvīns Straume rakstīja: Izdariet paši tik daudz savās dzīvēs kā Ibra, kļūstiet par zvaigznēm pasaules mērogā un tad tikai te p*ržat. Bet tie jau ir jūsu dzīves griesti un visu sapņu piepildījums - rakstīt s*dus SC slejās un vairāk nekas.
Pret Ibru visu cieņu, bet nu ne pret tādu sū.du rakstītāju kā tu. Atradies pamācītājs, kas tikai visiem uz galvas dirsh, un tagad teiks, kas ir labs, un kas nav.

     [+] [-]

, 2016-06-02 01:11, pirms 8 gadiem
Gribeetu Zlatanu redzeet MU pie Maura, buutu jautri, bet kkaa negribaas ticeet, ka vinsh ietu uz klubu, kursh nespeelees CL...Aiziet uz Kiinju buutu vsp nozheelojama riiciiba no vinja puses, bet tad jau redzeesim...

     [+] [-]

, 2016-06-02 01:59, pirms 8 gadiem
izcils speeleetaajs,tik nedaudz traucee tas ka savas karjeeras laikaa mainiijis klubus kaa zekjes,nav daudz speeleetaaju kas Itaalijaa paspeejushi paspeeleet abos Milaanas klubos un veel ar Juventus,vairaak cienu taadus kaa Maldini,Gerardu,Del Pjero un Pujolu,kas visu muuzu veltiijushi vienam klubam,bet nu vinjsh zviedrs,nav piedzimis kaadaa no top futbola valstiim (Vaacija,Spaanija,Itaalija vai Anglija),gruutaak kaadu vinja liimenim atbilstoshu klubu saukt par saveejo

     [+] [-]

, 2016-06-02 08:13, pirms 8 gadiem
Nu ļoti "intelektuāls" un "simpātisks" spēlētājs... Atgādina basketbola princesi Lebronu...

  -1 [+] [-]

, 2016-06-02 09:11, pirms 8 gadiem
kā tāda caca no "Victoria's Secret"