Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Pēdējā Premjerlīgas spēlē var nākties spēlēt ar U23 sastāvu"

Rolands Eliņš

Morinju: "Pēdējā Premjerlīgas spēlē var nākties spēlēt ar U23 sastāvu"
Žuzē Morinju
Foto: AP/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba Mančestras „United” galvenais treneris Žuzē Morinju pieļāvis iespēju, ka smagā maija grafika dēļ viņam nāksies līgas pēdējā spēlē sūtīt laukumā jauniešu komandu.

Mančestras „United” aprīlī aizvadīja deviņas spēles, bet maijā dzīve neizskatās, ka būs mierīgāka. Ja „United” piepildīs savu mērķi par iekļūšanu Eiropas līgas finālā, to sagaida septiņas spēles 20 dienu intervālā, turklāt spēlētāju rotāciju sarežģī vairāki savainojumi.

„Anglijā tevi soda par to, ka komanda spēlē labi,” sacīja Žuzē Morinju. „Ja mēs divu spēļu summā pieveiksim „Celta”, tad Eiropas līgas fināls mums būs jau trešdienā, 24. aprīlī, kamēr mačs pret „Crystal Palace” ieplānots 21. datumā. Četras dienas iepriekš mēs spēlēsim pret „Southampton” un, godīgi sakot, mēs spēlēsim briesmīgos apstākļos.”

„Iespējams, ka es varu sarunāt mūsu akadēmijas treneri Nikiju Batu un viņa komandu, lai viņi spēlē pret „Crystal Palace”?” turpināja Morinju. „Cerams, ka „Crystal Palace” tobrīd neizšķirsies palikšana Premjerlīgā, jo tas tad būtu ļoti slikti, ka svarīgā mačā viņiem pretim liktu U23 sastāvu.”

„United” šobrīd ieņem piekto vietu Premjerlīgā, kas sezonas noslēgumā liks atkal palikt bez piedalīšanās Čempionu līgā. Taču ČL iespējams sasniegt ar uzvaru Eiropas līgā, kur „United” ir viena no pusfinālistēm .

Izmantotie resursi:
Manchester United boss Jose Mourinho hints he...

     [+] [-]

, 2017-05-01 21:58, pirms 7 gadiem
Vins vienmer shitaa ir piikstejis?

     [+] [-]

, 2017-05-01 22:06, pirms 7 gadiem
LV top komandām neklājas vieglāk, kad virslīgas spēles jāapvieno ar regulāro čempionātu. Būtu labāk paklusējis.

     [+] [-]

, 2017-05-01 22:19, pirms 7 gadiem
Ja nebūtu tik daudz traumēto, tad noteikti nebūtu pamata šādam tekstam. Jo uz doto brīdi nav centra aizsargu komandā bez traumām! Tāpēc Morinju jādomā vasarā par rezervistu soliņa padziļināšanu!

  +1 [+] [-]

, 2017-05-01 22:36, pirms 7 gadiem
Januks rakstīja: Ja nebūtu tik daudz traumēto, tad noteikti nebūtu pamata šādam tekstam. Jo uz doto brīdi nav centra aizsargu komandā bez traumām! Tāpēc Morinju jādomā vasarā par rezervistu soliņa padziļināšanu!
Soliņa dziļumam nav ne vainas. Jau pirms sezonas to daudzi apskatnieki norādīja kā labu plusu.
Vienkārši traģiska apstākļu sakritība, ka no 6 potenciālajiem CB uzreiz 5 ir vienlaicīgi savainoti un jālāpās ar citiem. Tapēc jau nav jāpērk vēl septītais un astotais.
Dodot iespēju jaunatnei var izvilkt lielo lozi aka. Rešfordu piemēram.

     [+] [-]

, 2017-05-01 22:42, pirms 7 gadiem
nez kas būs ja netiks top4 un JA NU ..tiek finālā, BET zaudēs - domāju līdzjutēji varētu apēst bez sāls ...bet skatīsimies, redzēsim
*es gribēju pajautāt..ja Mu paliek 5v piemēram PL un uzvar eiropas līgā tad ČL būs 5 angļu komandas ja?!

     [+] [-]

, 2017-05-01 22:45, pirms 7 gadiem
bobiits rakstīja: nez kas būs ja netiks top4 un JA NU ..tiek finālā, BET zaudēs - domāju līdzjutēji varētu apēst bez sāls ...bet skatīsimies, redzēsim
*es gribēju pajautāt..ja Mu paliek 5v piemēram PL un uzvar eiropas līgā tad ČL būs 5 angļu komandas ja?!
Ja neapēda pēdējos 3 gadus, tad neapēdīs arī tagad. Fani tic Mauram. Pagaidām.

     [+] [-]

, 2017-05-02 00:31, pirms 7 gadiem
neko dariit Maurinjo,kaut kaa jaakuljaas plikam pa naatreem