Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Lightning" panāk izlīdzinājumu Austrumu konferences pusfinālā

Agris Suveizda

"Lightning" panāk izlīdzinājumu Austrumu konferences pusfinālā
Viktors Hedmans
Foto: AP/Scanpix

Tampabejas "Lightning" savā laukumā ar 4:1 pārspēja Ņujorkas "Islanders" un panāca izlīdzinājumu Nacionālās hokeja līgas Austrumu konferences pusfinālsērijā (1-1).

Spēles sākumā izturējusi mazākumu, Tampabejas "Lightning" septītajā minūtē atklāja rezultātu. Ņujorkas "Islanders" pazaudēja ripu viduszonā, mājinieki izveidoja ātru pāreju uzbrukumā, un to ar realizētu izgājienu viens pret vienu noslēdza Tailers Džonsons (1:0). Drīzumā Tampabeja atkal izturēja mazākumu un guva vārtus. Valteri Filpula ielauzās uzbrukuma zonā un nogādāja ripu Žonatanam Druēnam, kurš ar nūjas neērto pusi raidīja ripu Tomasam Graisam starp kājsargiem (2:0).

Trešais vairākums gan Ņujorkas "Islanders" beidzot deva rezultātu. Tomass Hikijs labi uzmeta uz vārtiem, un Nikolajs Kuļomins precīzi pielika nūju, mainot ripas lidojuma virzienu un 16. minūtē atgūstot vienus vārtus (1:2). Otrās trešdaļas vidū vairākumu realizēja arī Tampabejas "Lightning", atjaunojot divu ripu pārsvaru – ar precīzu metienu no zilās līnijas izcēlās Viktors Hedmans (3:1).

Cenšoties atspēlēties un ejot uz pilnu banku, Ņujorkas "Islanders" jau gandrīz četras minūtes līdz pamatlaika beigām noņēma vārtsargu, taču pirmo vārtu autors Džonsons 138 sekundes līdz beigām ar metienu tukšos vārtos pilnībā izšķīra spēles likteni - 4:1. Pēdējā minūtē komandas paguva arī nedaudz izplūkties, bet vārti vairs netika gūti un Tampabejas "Lightning" izlīdzināja rezultātu sērijā (1-1, pirmajā spēlē ar 5:3 pārāka bija Ņujorkas "Islanders"), kas pēc trim dienām pārcelsies uz Ņujorku.

Tampabejas "Lightning" ar 97 punktiem 82 spēlēs ieņēma otro vietu Atlantijas okeāna divīzijā, savukārt Ņujorkas "Islanders" ar 100 punktiem Metropolitēna divīzijā ierindojās ceturtajā pozīcijā un Stenlija kausam kvalificējās ar "wild card". Austrumu konferences pirmajā kārtā "Lightning" piecās spēlēs izslēdza Detroitas "Red Wings", bet Ņujorkas "Islanders" sešos mačos tika galā ar Floridas "Panthers".

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2016-05-01 01:08, pirms 8 gadiem
Tampa trešajā trešdaļā nedeva Islanders nekādas iespējas atspēlēties, vnk monstruāli nospēlēja.

     [+] [-]

, 2016-05-01 02:59, pirms 8 gadiem
"Otrās trešdaļas vidū vairākumu realizēja arī Tampabejas "Lightning", atjaunojot divu ripu pārsvaru – ar precīzu metienu no zilās līnijas izcēlās Viktors Hedmans (3:1)"

Autors spēli vispār skatījās? Kāds precīzs metiens? Hedmans aizmeta vartiem garām kādu pusotru, divus metrus, trapija pa slidu Haanam, un no tās ielidoja vartos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-05-01 08:59, pirms 8 gadiem
worse rakstīja: "Otrās trešdaļas vidū vairākumu realizēja arī Tampabejas "Lightning", atjaunojot divu ripu pārsvaru – ar precīzu metienu no zilās līnijas izcēlās Viktors Hedmans (3:1)"

Autors spēli vispār skatījās? Kāds precīzs metiens? Hedmans aizmeta vartiem garām kādu pusotru, divus metrus, trapija pa slidu Haanam, un no tās ielidoja vartos!
Sportacentra skribenti NHL spēles neskatās (ar retiem izņēmumiem, piemēram Eliņš skatās, to var redzēt pēc rakstiem). highlights vrb viņi skatās, bet Siliņam konkrēti katrā rakstā ir pasakas un dzejas, Suveizdam arī.

šie dzejnieki paņem mača statistiku, noķer mūzu un sāk dzejot, iztēlojoties, kāda varēja būt bijusi konkrētā spēle.

  +1 [+] [-]

, 2016-05-01 09:14, pirms 8 gadiem
Argonauts rakstīja: Sportacentra skribenti NHL spēles neskatās (ar retiem izņēmumiem, piemēram Eliņš skatās, to var redzēt pēc rakstiem). highlights vrb viņi skatās, bet Siliņam konkrēti katrā rakstā ir pasakas un dzejas, Suveizdam arī.

šie dzejnieki paņem mača statistiku, noķer mūzu un sāk dzejot, iztēlojoties, kāda varēja būt bijusi konkrētā spēle.
Taču viņi lasa komentārus. Redzi, viens jau iepēris tev mīnusu