Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Foto: Internets nepiedod: "Bruins" draftētais spēlētājs ienīst "Bruins"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe
Nacionālās hokeja līgas draftā aiz muguras pirmā kārta, kurā Bostonas "Bruins" ar 14. numuru izvēlējās amerikāņu aizsargu Čārliju Makavoju. Viņš aizvadītajā sezonā pārstāvēja Bostonas Universitāti, 37 spēlēs izceļoties ar trim vārtiem un 22 rezultatīvām piespēlēm.

Tomēr 2013. gadā Makavojs nebija Bostonas lielākais fans. Kad viņa atbalstītā Ņujorkas "Rangers" Stenlija kausa izslēgšanas spēļu sērijā nonāca iedzinējos ar 0-3 pret Bostonas "Bruins", viņš Twitter pasaulei pavēstīja, ka ienīst pretiniekus. Tobrīd aizsargam bija 15 gadu.

Protams, ieraksts tika atrasts tūdaļ pēc drafta un Bostonā paspēja sacelt nelielu vētru. Tiesa, gana ātri tas tika izdzēsts. Lai gan Makavojs noteikti vēlētos, kaut to būtu izdarījis kaut dienu ātrāk.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-25 20:41, pirms 8 gadiem
Dzēšana arī nepalīdzētu, ir mājaslapas, kur visi twiiti tiek noglabāti datubāzēs un pieejami jebkuram

     [+] [-]

, 2016-06-27 15:47, pirms 8 gadiem
Šī jau nu gan ir vētra ūdens glāzē. Čalis fanoja par savu komandu Stenlija kausa finālā. Pēc šīs loģikas sanāk, ka nedrīkst izcelt nevienu komandu, jo pēc x gadiem var nākties tajā spēlēt.

  +1 [+] [-]

, 2016-06-27 17:53, pirms 8 gadiem
esneesmuaprobezhots rakstīja: Šī jau nu gan ir vētra ūdens glāzē. Čalis fanoja par savu komandu Stenlija kausa finālā. Pēc šīs loģikas sanāk, ka nedrīkst izcelt nevienu komandu, jo pēc x gadiem var nākties tajā spēlēt.
Tad lai arī fano PAR savu komandu, nevis PRET pretiniekiem. Un jā, topošajiem sportistiem patiešām nebūtu prāta darbs publiski ķengāties par profesionālām komandām (var nākties tajās spēlēt) un spēlētājiem (var kādreiz būt komandas biedri).