Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1544, Did:0, useCase: 3

Video: NHL labākais debitants Panarins mājās vizinās ar "Iž" motociklu

Juris Miņins
Juris Miņins
Interneta vietnē YouTube ir nonācis video, kurā redzams kā Krievijas hokejists Artēmijs Panarins, kurš aizvadīto sezonu pavadīja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Čikādas "Blackhawks", pavada savu atvaļinājumu, proti, viņš ir atbraucis uz savām mājām Čeļabinskas rajonā, kur vizinās ar vecu "Iž-Planeta" motociklu.Atgādināsim, ka 24 gadus vecais Artēmijs Panarins aizvadītājā sezonā piedalījās 80 NHL regulārās sezonas mačos, kur izcēlās ar 30 vārtu guvumiem un 47 rezultatīvām piespēlēm, bet izslēgšanas mačos viņa kontā septiņas spēles, divi vārti un piecas rezultatīvas piespēles. Par šādu sniegumu Krievijas hokejistu nosauca par labāko debitantu NHL šajā sezonā un iekļāva simboliskajā "All-Rookie" jeb labāko debitantu izlasē.Video avots: https://www.youtube.com/watch?v=SHg...
Vērtējums:

  +5 [+] [-]

, 2016-07-06 13:10, pirms 8 gadiem
Kārtīgs čalis! Nepamet dzimtās vietas neskatoties uz naudu un slavu!

  +1 [+] [-]

, 2016-07-06 13:15, pirms 8 gadiem
pernambucano rakstīja: Kārtīgs čalis! Nepamet dzimtās vietas neskatoties uz naudu un slavu!
Tak aizmuka pie ienaidnieka uz ASV un NHL. Bet citādi jau nav ne vainas, tikai tas debitants, tas kā Holivudas filmās, kur 18 jauniešus tēlo 25 aktieri.

  +1 [+] [-]

, 2016-07-06 13:20, pirms 8 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: Tak aizmuka pie ienaidnieka uz ASV un NHL. Bet citādi jau nav ne vainas, tikai tas debitants, tas kā Holivudas filmās, kur 18 jauniešus tēlo 25 aktieri.


Tikai šādi hokejisti var pacelt Krievijas hokeja līmeni!
Ar darbu un talantu, bet ne sapņu pilīm!

  +2 [+] [-]

, 2016-07-06 13:30, pirms 8 gadiem
Panarins no Čikāgas Black Hawks vadības par šādu izklaidi nevar dabūt pa galvu? Vismaz NBA spēlētājiem līgumos ir punkts, kas aizliedz braukt ar motociklu. Kā ir NHL?

  +1 [+] [-]

, 2016-07-06 13:42, pirms 8 gadiem
kaspirs rakstīja: Panarins no Čikāgas Black Hawks vadības par šādu izklaidi nevar dabūt pa galvu? Vismaz NBA spēlētājiem līgumos ir punkts, kas aizliedz braukt ar motociklu. Kā ir NHL?
Zinu, ka slēpot aizliedz un vēl dažādas kaut cik ekstrēmas lietas, bet par braukšanu ar motociku nekas nav dzirdēts, nelēkāja jau pa tramplīniem utt, bet vienkārši pa ceļu. Personīgi šaubos vai var aizliegt pārvietoties ar kādu transportlīdzekli, tas būtu dīvaini. Un tad jau arī ar riteni uz ielas nevarētu rādīties, bet tikai trenežierzālē, ātrums nav tas, bet nu traumas var līdzīgas dabūt.

  +3 [+] [-]

, 2016-07-06 14:03, pirms 8 gadiem
kecbaja rakstīja: Zinu, ka slēpot aizliedz un vēl dažādas kaut cik ekstrēmas lietas, bet par braukšanu ar motociku nekas nav dzirdēts, nelēkāja jau pa tramplīniem utt, bet vienkārši pa ceļu. Personīgi šaubos vai var aizliegt pārvietoties ar kādu transportlīdzekli, tas būtu dīvaini. Un tad jau arī ar riteni uz ielas nevarētu rādīties, bet tikai trenežierzālē, ātrums nav tas, bet nu traumas var līdzīgas dabūt.
Divi vārdi - Sandis Ozoliņš.
Pēc tam kā deviņdesmitajos, vēl Sanhosē spēlējot, komandas treneri ieraudzīja kā šams šortos un bez ķiveres pa šoseju nēsājas, tā viņam līgumā tika iestrādāts šis punkts.

     [+] [-]

, 2016-07-06 19:45, pirms 8 gadiem
Pirrms pāris nedēļām KP ar brāli brauca pa Liepāju ar kvadri.

     [+] [-]

, 2016-07-06 21:04, pirms 8 gadiem
Kad Šaks spēlēja Orlando, viņam bija līgumā bija punkts, ka nedrīkst braukt ar motociklu. Tāpat Džordanam. Speciāli iedziļinājies spēlētāju līgumos u un biogrāfijās neesmu. Referēju tikai intervijās lasīto.