Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Žirū par labākajiem vārtiem karjerā: "Tā bija maksimāla veiksme"

Agris Suveizda

Žirū par labākajiem vārtiem karjerā: "Tā bija maksimāla veiksme"
Olivjē Žirū
Foto: AP/Scanpix

Francijas izlases uzbrucējs Olivjē Žirū tikai otro reizi Premjerlīgas sezonā devās pamatsastāvā un abās spēlēs guva uzvaras vārtus, šoreiz Londonas "Arsenal" palīdzot ar 2:0 pārspēt "Crystal Palace". Centra uzbrucējs guva fantastiskus vārtus, taču atzina, ka viņam palīdzējusi veiksme.

"Aleksis piespēlēja nedaudz atpakaļ, un es centos bumbai trāpīt ar papēdi – tā bija maksimāla veiksme," pieticīgs bija Olivjē Žirū. "Tā bija tikai veiksme! Nebiju labā līdzsvarā. Taču, gūstot vārtus, bija lieliska sajūta – jau kopš pirmās minūtes gribēju iesist."

"Centos bumbu novirzīt ar papēdi. Šādā situācijā nevarēju izdarīt neko citu, tā ka man paveicās," Žirū turpināja. Vaicāts, vai tie bija labākie vārti karjerā, 30 gadus vecais uzbrucējs piekrita: "Domāju, ka jā. Vēl nekad nebiju guvis tamlīdzīgus vārtus, tāpēc tos ļoti izbaudīju."

"Arsenal" pēc zaudējumiem izbraukumā pret "Everton" (1:2) un Mančestras "City" (1:2) tikusi pie divām uzvarām pēc kārtas un pirmo apli noslēdza trešajā vietā. "Mums jāturpina krāt punktus," sacīja Žirū. "Mums jāturpina labā sērija, lai paliktu cīņā par augstākajām vietām. Augstāk esošās komandas spēlē labi, arī tās ir labā formā, tādēļ mums jāspēj tām turēt līdzi. Ir patīkami uzvarēt gada pirmajā spēlē."

Izmantotie resursi:
Giroud: Scorpion kick my best goal | FourFourTwo

     [+] [-]

, 2017-01-02 03:08, pirms 7 gadiem
Maksimālā Cūcene!

     [+] [-]

, 2017-01-02 16:06, pirms 7 gadiem
Bez veiksmes neiztikt.

     [+] [-]

, 2017-01-03 10:16, pirms 7 gadiem
Nu būtu jocīgi, ja viņš teiktu - "speciāli aizskrēju garām bumbai, jo mans labākais sitiens padodas ar papēdi, pašam krītot uz priekšu un it sevišķi tad, ja, vārtus neredzot, tēmēju tieši devītniekā!"