Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Latvijas labākie vieglatlēti tiksies Kuldīgā

Latvijas labākie vieglatlēti tiksies Kuldīgā
Publicitātes foto

27. un 28. februārī Kuldīgas vieglatlētikas manēžā notiks Latvijas čempionāts, kurā vienuviet pulcēsies Latvijas labākie vieglatlēti, treneri un atbalstītāji.

Izlases direktors Dmitrijs Miļkevičs aicina ikvienu ierasties uz šo sporta notikumu: „Nedēļas nogalē skatītājiem būs iespēja klātienē vērot mūsu labākos atlētus. Lai gan daži sportisti nepiedalīsies, jo atrodas treniņu nometnēs vai ir nelielas veselības problēmas, tomēr uzskatu, ka valsts čempionāts ir nozīmīgākās sacensības lielai daļai sportistu.”

Latvijas čempionātā sportistiem ir iespēja kvalificēties pasaules čempionātam telpās, kas no 17. līdz 20. martam norisināsies Portlendā (ASV). Sacensībās dalību apstiprinājusi Aiga Grabuste lodes grūšanā, Gunta Latiševa-Čudare 60m un 200m, Māra Grīva 60m un tāllēkšanā, Elvijs Misāns tāllēkšanā un trīssoļlēkšanā, Jānis Leitis trīssoļlēkšanā un daudzi citi.

Turpinot iesākto tradīciju, laikraksts „Kurzemnieks” apbalvos Kuldīgas manēžas rekorda labotājus ar naudas balvu 100 eiro apmērā.

Sacensības sestdien sāksies ar lodes grūšanu vīriešiem plkst. 15:00., bet sacensību atklāšana paredzēta plkst. 15:55. Savukārt svētdien sacensību sākums būs plkst. 11:00. Ieeja – bez maksas.

  -1 [+] [-]

, 2016-02-24 20:36, pirms 8 gadiem
Jā....Cik zemu kotējās vieglatlētika,par Latvijā labākās manēžas rekordu,veseli 100eiro...pasakaina summa...