Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Grabuste noliedz, ka būtu uzsākusi sadarbību ar Austrupu

Grabuste noliedz, ka būtu uzsākusi sadarbību ar Austrupu
Aiga Grabuste
Foto: Lauris Vīksne/f64

Latvijas vieglatlēte Aiga Grabuste sarunā ar Sportacentrs.com noliedza pirmdien LTV raidījumā "Sporta studija" izskanējušo informāciju, ka viņa uzsākusi sadarbību ar bijušo Lauras Ikaunieces-Admidiņas treneri Andi Austrupu.

"Arī man tas kļuva par pārsteigumu, nezinu, kurš izplatījis šādu nepatiesu informāciju. Jā, esam runājuši ar treneri Austrupu, taču, lai tagad būtu šāds iznākums... Galu galā es vairs neesmu tajā vecumā, lai mestos tādos piedzīvojumos. Noteikti noliedzu, ka būtu uzsākusi sadarbību ar treneri Austrupu," uzsver Grabuste.

"Tikpat labi varēja paziņot, ka esmu pievērsusies skeletonam. Pirms pāris gadiem mani aicināja izmēģināt spēkus, es pat aizbraucu. Bija diezgan traki, tas tomēr ir pavisam cits sporta veids," saka Aiga. "Joprojām trenējos pie Ludmilas Olijares, kurai diez vai ir patīkami dzirdēt šādus nepatiesus apgalvojumus. Pieļauju, ka pie viņas kādudien arī beigšu savu sportistes karjeru."

Grabustei veselības likstu dēļ aizvadītajā sezonā tā arī neizdevās piedalīties kaut vienās septiņcīņas sacensībās. Pēc Eiropas čempionāta Amsterdamā, kur viņa guva savainojumu, tika ārstēts augšstilba aizmugurējais muskulis. "Varbūt trauma bija vajadzīga, lai mani piebremzētu, jo bija vēlme darīt visu un daudz. Varēju apstāties un padomāt par prioritātēm. Varbūt pamēģināšu ko jaunu, trenere ieminējās ar 400 metru distanci."

Atgādinām, ka Austrups pēc Riodežaneiro olimpiskajām spēlēm, kurās Ikauniece-Admidiņa izcīnīja ceturto vietu, nolēma pārtraukt sadarbību ar savu ilggadējo audzēkni. Ikauniece-Admidiņa pašlaik trenējas Igaunijā pie 2000. gada olimpiskā čempiona Erki Nola trenera Andreja Nazarova.

 +10 [+] [-]

, 2016-10-11 16:57, pirms 8 gadiem
Trimpāns ar Poriņģa personīgo žurnālistu, aka Ošenieks, labo feileri nolaiduši. Ne pirmais, ne pēdējais, bet izskatās, ka pamatīgs gan.

  +2 [+] [-]

, 2016-10-11 17:21, pirms 8 gadiem
žēl,ka skeletons neaizrāva

  +1 [+] [-]

, 2016-10-11 17:23, pirms 8 gadiem
...skeletons diez vai, dāmu bobsleja divnieks Latvijai derētu...un par treneri Miņinu!
...bet vieglatlētikā Aigai vajadzēja savulaik pievērsties kārtslekšanai...ātrums, atlētiskums, koordinācija - viss viņai ir ...baltàs vieglatlētes ar melnajām var konkurēt tehniski sarežģītajos veidos, bet ne jau tāllekšanā...

  -1 [+] [-]

, 2016-10-11 17:43, pirms 8 gadiem
Normālas meičas ar Austrupu tagad neielaidīsies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-10-11 19:31, pirms 8 gadiem
PSL123, ja skatījies olimpiādi, tad redzēji, ka baltajām nav variantu...jā, cīnījās kā lauvas, izspieda maksimumu,bet melnā uzvarēja var teikt, ka pusspēkā...kad bija vajadzīgs, tad drusku iespringa...nopietnas konkurences tur nebija

  +1 [+] [-]

, 2016-10-11 19:33, pirms 8 gadiem
... raidījumā "Sporta studija" izskanējušo informāciju ...

nevar informācija pati par sevi izskanēt. kāds to īzskandināja un tam ir kāds avots .. vai nu atklāt vai atzīties melos!

  +1 [+] [-]

, 2016-10-11 23:13, pirms 8 gadiem
Īstenībā Latvijas televīzijās nav neviena Normāla sporta raidījuma.Neskatoties uz visu pārspīlēto balagānu, "Overtime"" pārliecinoši ieliek andriņiem biedriņiem, tripāniņiem un dāvīšiem ar savu čomisko stilu un vēlēšanos būt visgudrākajiem

  +1 [+] [-]

, 2016-10-12 00:30, pirms 8 gadiem
brīnos, ka Tripāniņš pirmdienas raidījumā neuzlika sēru mūzikas fonu, kad stāstīja, ka Laura viņu nav pacienājusi. Pats tik priecīgs, ka Lauru saraudinājis.