Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Karro viesosies "Battery Superkauss" finālā

Jānis Pārums

Karro viesosies "Battery Superkauss" finālā
Matīss Karro

Jau nākamnedēļ, 4.septembrī Saldū, Bērzu moto trasē notiks "Battery Superkauss" 2011.gada sezonas fināla posms, uz kuru apsolījis ierasties arī 2008. gada pasaules junioru čempions motokrosā Matīss Karro.

Nesen pēc kritiena Anglijas motokrosa čempionātā gūtā trauma Karro liedz turpināt dalību 2011.gada motokrosa sezonā, taču "Battery Superkauss" finālu sportists garām nelaidīs. Matīss būs klāt, lai atbalstītu savus cīņu biedrus izšķirošajā fināla posmā, kurā tiks noskaidroti 2011.gada čempioni.

„Uz „Superkausu” braukšu. Diemžēl būšu atkal kā skatītājs, jo esmu iedzīvojies vēl vienā traumā, kas pielika punktu šai sezonai. Pagaidām vēl atrodos Anglijā – došos pie dažādiem speciālistiem, bet uz „Superkausu” jau būšu mājās," tā gaidāmo ierašanos uz "Battery Superkauss" sacensībām komentē Matīss.

Līdzjutējiem šī būs lieliska iespēja satikt klātienē vienu no šī brīža populārākajiem latviešu motokrosa sportistiem, kurš nu jau vairākus gadus cīnās par uzvarām pasaules motokrosa arēnā. Matīss, kā vienmēr, labprāt draudzīgi patērzēs un nofotografēsies ar saviem faniem, būs iespēja saņemt arī autogrāfus.

Informāciju sagatavoja:
Superkauss

  +1 [+] [-]

, 2011-08-23 18:28, pirms 13 gadiem
...kurš nu jau vairākus gadus cīnās par uzvarām pasaules ...
diezgan taads paarsteidziigs izteiciens - bet nu jaa - visi jau ciinaas
un veelreiz - aatru atveseloshanos un ar pilnu sparu naakamaajaa sezonaa - veiksmi Matiiss

     [+] [-]

, 2011-08-30 23:02, pirms 13 gadiem
sakarto to ligzdu uz galvas,ja ne nodedzinasu ka likts!