Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Jānis Miņins tur doto solījumu

Superkauss
Superkauss

Jānis Miņins tur doto solījumu
Jānis Miņins ''Battery Superkausā”
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Motokross un bobslejs – liekas nesavienojamas lietas, taču jau šo svētdien, 26.decembrī, ātrākie ''Battery Superkauss” sportisti Siguldā tiks vizināti ar bobu, kuru pilotēs viens no pasaules līderiem šajā sporta veidā – Jānis Miņins.

Šī gada sākumā, iesākoties 2010.gada motokrosa sezonai, daudziem bija patīkams pārsteigums uzzinot, ka viens no pasaules TOP bobsleja braucējiem – latvietis Jānis Miņins, vasarā sēdīsies uz kvadracikla, lai piedalītos ''Battery Superkauss” sacensībās.

Kaut arī Jānis Miņins uz četrriteņu braucamā paguva aizvadīt vien divas sacīkstes, bija redzams, ka šim izcilajam sportistam ''iet pie sirds” arī dubļi un motokross, jo katrā braucienā Jānis trasē demonstrēja aizraujošas un azartiskas cīņas.

Šobrīd pilnā sparā rit ziemas sezona, kas nozīmē, ka Jānis Miņins ir pievērsies savam pamatdarbam – boba stūrēšanai, taču, neskatoties uz noslogoto grafiku, Jānis tur savu solījumu, ko bija devis sezonas sākumā. Iesaistoties motokrosa aktivitātēs, Jānis apsolīja, ka visu ''Battery Superkauss” klašu pirmo trīs vietu ieguvējus viņš izvizinās ar savu dampīti pa Siguldas ledus trasi.

Tas brīdis ir pienācis, un pēc Ziemassvētku svinībām, 26.decembrī, plkst.12.00 Siguldas kamaniņu trasē Jānis Miņins kopā ar ātrākajiem motokrosa pilotiem piedalīsies atraktīvā pasākumā ar boba stūrēšanu pa Siguldas trasi, uz kura vērošanu un atbalstīšanu aicināts jebkurš interesents!

Tiekamies Siguldā!

Miņina intervija Adrenalin TV