Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

''Superkauss'' seriālam jauns ģenerālsponsors

''Superkauss'' seriālam jauns ģenerālsponsors
"Superkauss" sacensību starts
Foto: Jānis Pastars (superkauss.lv)

4.maijā ar atklāšanas posmu Valmierā startēs astotā motokrosa seriāla ”Superkauss” sezona. 2016. gadā par seriāla ģenerālsponsoru kļuvusi kompānija ”Bosch”, un šajā sezonā sacensību seriāla oficiālais nosaukums būs ”Bosch Superkauss”.

Kompānija ”Bosch” ir ilggadīga seriāla ”Superkauss” atbalstītāja, kura sezonu no sezonas ir radusi iespēju audzēt atbalsta apjomu, balstoties uz pozitīvas sadarbības pieredzi. Organizatori ir gandarīti, ka paveiktais tiek novērtēts no liela starptautiska koncerna pārstāvniecības Latvijā.

2016.gada sezonā katrā no pieciem posmiem kādam no faniem būs iespēja laimēt vērtīgus ”Bosch” instrumentus piedaloties skatītāju izlozē, bet jau Valmieras posmā spēcīgākajiem skatītājiem ”’Bosch” stendā būs iespēja savus spēkus pārbaudīt ”Bosch spēka testā”.

Kā ierasts, arī 2016.gada sezonā ”Superkauss” seriālā sportisti cīnīsies par uzvaru piecās klasēs un komandu vērtējumā. Divpadsmit aizraujoši finālbraucieni un plaša izklaides programma skatītājiem – tas viss jau 4.maijā, Kūļu mototrasē Valmierā.

Izmantotie resursi:
Sākumlapa - Superkauss