Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Sākas pieteikšanās "Superkauss" posmam Valmierā, dalību apstiprina Tanels Leoks

Juris Grīns
Juris Grīns

Sākas pieteikšanās "Superkauss" posmam Valmierā, dalību apstiprina Tanels Leoks
Tanels Leoks
Foto: superkauss.lv

Vēl tikai 10 dienas un tiks dots starts ''Monster Energy Superkauss'' Valmieras Lielās balvas izcīņai, Kūļu mototrasē. Jau šobrīd notiek sportistu pieteikšanās un zināms, ka "MX Pro" klasē Valmierā redzēsim arī Igaunijas motokrosa lielāko zvaigzni Tanelu Leoku.

Superkauss seriāla rīkotāji aicina visus komandu menedžerus un sportistus izmantot iespēju reģistrēties savlaicīgi internetā, jo tādējādi var ietaupīt gan savas finanses, gan laiku.

Atgādinām, ka sacensību dalības maksa internetā Junioru un MX Pro klasei 20Eur, pārējām klasēm 28Eur.
Iesācēju (50cm3 un 65cm3) dalībnieki no reģistrācijas maksas ir atbrīvoti.

2014. gada sezonas uzvarētājiem jaizgrezono priekšējā numura fons zeltītā krāsa un viņi ir atbrīvoti no dalības maksas pirmajā posmā. Un tie ir: Gatis Būmanis, Raimonds Baltgalvis, Ralfs Reinfelds, Dāvids Rjabovs, kā arī Dāvis Ivanovs.

Kā līdz šim, vienīgais Superkauss Sporta Meistara goda titula īpašnieks arī Lauris Freibergs ir atbrīvots no dalības maksas Superkauss sacensībās.

Superkausa organizatori ir devuši iespēju sportistiem Superkausā piedalīties bez maksas, tikai tāds nieks, kā jāuzvar posma kopvērtējums, jo katras klases uzvarētājs nākošajās Superkausa sacensībās ir atbrībvots no dalības maksas.

Reģistrācija internetā būs atvērta līdz 26.aprīļa plkst 21:00.

Uz šo brīdi, otrdienas pēcpusdienā, pirmajam posmam Valmierā jau reģistrējušies 19 dalībnieki, starp tiem pieci prestižās "MX Pro" klases braucēji. Viens no tiem ir ātrais igauņu motokrosists Tanels Leoks, kurš Latvijas trasēs dažkārt redzēts arī iepriekš.

Valmieras posma dalībnieku saraksts: Monster Energy Superkauss Valmieras Lielā balva...

"Superkauss" kalendārs 2015. gadam

PosmsDatumsNorises vieta
1.01.05.2015Valmiera
2.21.06.2015Rīga (Zaķusala)
3.16.08.2015Madona
4.13.09.2015Brocēni

Izmantotie resursi:
Superkauss