Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Karro pārliecinoša uzvara pēdējā posmā, par ''Superkauss'' čempionu MX Pro klasē kļūst Ivanovs

Karro pārliecinoša uzvara pēdējā posmā, par ''Superkauss'' čempionu MX Pro klasē kļūst Ivanovs
Matīss Karro
Foto: Jānis Pastars, mxphoto.lv

Svētdien Brocēnu novada ''Bērzu'' mototrasē tika aizvadīts septītās ''Monster Energy Superkauss'' sezonas pēdejais posms. Prestižajā MX Pro klasē pārliecinošu uzvaru trīs braucienu summā izcīnīja Matīss Karro, bet par šīs klases čempionu tika kronēts Dāvis Ivanovs.

Pirms izšķirošā posmā Ivanovs savu tuvāko sekotāju un komandas biedru Matīsu Karro apsteidza par 23 punktiem. Kvalifikācijā ātrākais bija Karro, kurš Ivanovu apsteidza par 1,6 sekundēm. Arī visos trijos braucienos Karro bija nepārspējams, kurš izcīnīja maksimālo punktu skaitu - 99. Taču Ivanovs nekur tālu neatpalika un, izcīnot braucienos divas otrās vietas un vienu ceturto, posma beigās finišēja otrajā vietā, ar ko pietika, lai kļūtu par šīs sezonas ''Superkauss'' čempionu MX Pro klasē. Otrais absolūtajā kopvērtējumā palika Karro, bet trešais - Kārlis Sabulis.

Jāpiebilst, ka Ivanovs no sezonas 12 braucieniem uzvarēja vienā, bet Karro bija ātrākais septiņos posmos. Diemžēl Matīsam nepaveicās otrajā posmā, kur viņu pievīla tehnika.

Jauniešu klasē pirmā vieta posmā Elgaram Jonasam, kurš triumfēja arī absolūtajā ieskaitē. Junioru ieskaitē par čempionu tika kronēts Patriks Uzuls, Kvadri ieskaitē pirmais Raivis Sootee, bet Senioru ieskaitē nepārspēts palika Leons Kozlovskis, kurš bija ātrākais visos sezonas astoņos braucienos.

Championships - overview - MYLAPS Sports Timing

MX Pro klases kopvērtējums:

V.BraucējsPunkti
1 .Dāvis IVANOVS372
2 .Matīss KARRO354
3 .Kārlis SABULIS332
4 .Toms MACUKS317
5 .Dāvis LĪVS302
6 .Ivo ŠTEINBERGS280
7 .Vairis ALEKSĒJEVS267
8 .Gints FILIPSONS262
9 .Uldis SPULLE241
10 .Tanel LEOK239

  +3 [+] [-]

, 2015-09-13 22:50, pirms 9 gadiem
Bet kāpēc neviens neraksta par Paula Jonasa uzvaru 1.braucienā ļoti sliktā trasē(dubļos)?

  +1 [+] [-]

, 2015-09-13 23:28, pirms 9 gadiem
Un par diviem kritieniem otrajā braucienā. Startā un vēl traks kūlenis gaisā, bet Pauls turpina braukt...