Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Serģis Superkausa "Fox" Lielās balvas 2. posmā

Andrejs Siliņš

Serģis Superkausa "Fox" Lielās balvas 2. posmā
Kristers Serģis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Superkausa "Fox" Lielā balva uzņem apgriezienus. Par to liecina ne tikai skatītāju jautājumi, kad tad atkal būs, bet arī pieaugošā sportistu interese un jaunās zvaigznes pie Superkausa debesīm. Jau otrajā posmā esošo Kvadru Pro klases zvaigžņu pulkā redzēsim Kristeru Serģi.

Solo Pro klases armiju papildinās Kristers Teko, Roberts Justs, Edgars Rudītis un savu dalību apstiprinājis viens no spēcīgākajiem igauņu krosistiem Juss Laansoo. Vai viņam būs pa spēkam uzveikt esošo kopvērtējuma līderi Lauri Freibergu? Kā vēl viens zieds Superkausa buķetē blakus Sintijai Verpakovskai būs Monta Dišlere-Kirilko Kvadru 14+ klasē.

Edgara Rudīša komentārs: Uzskatu, ka katra lieta, kura domāta cilvēku masām ir jāvada gudriem un zinošiem cilvēkiem. Superkausā ir zinoši cilvēki un profesionāla attieksme. Jau fakts, ka viens no organizatoriem ir Lauris Freibergs mani pārliecina, lai piedalītos Superkausā. Ideja par pieciem apļiem arī man patīk, jo nevarēs "sēņot" nevienu metru. Būs agresīva cīņa līdz finišam! Šī pieredze ļoti noderēs citās sacensībās. Netiku uz pirmo posmu, jo sezona iesākās pagalam neveiksmīgi, bet nu jau viss ir sakārtojies un otrajā Superkausa posmā ņemšu dalību arī es.

Diemžēl MX13+ klasē cīņā nevarēs iesaistīties Gundars Gaušis, kurš treniņā guvis īkšķa traumu. Ar savu 4.vietu nav apmierināts Rihards Dūčis, kurš šajā posmā noteikti centīsies revanšēties.

Dūča juniora komentārs: Superkauss ir ļoti interesants ar saviem īsajiem trīs braucieniem. Visos piecos apļos notiek sīva cīņa ar konkurentiem un tik īsā laikā dalībnieki neizretojas pa trasi, kas padara krosu interesantāku skatītājiem. Ar nepacietību gaidu Superkausa otro posmu Misiņkalna trasē.

Līdzīga situācija ir arī pārējās klasēs, kur līderus šķir tikai pāris punkti vai pat punktu summa ir vienāda. Komandas turpinās cīņu par kopvērtējumu un balvu fondu vairāk kā 1000 latu apmērā, lai gan komandu taktika un iespējamie sastāvi publiskai apspriedei nav nodoti.

Sakarā ar pieaugošo dalībnieku skaitu B fināla braucējiem būs divi iebraucieni līdzšinējā viena vietā.

Laura komentārs: "Trases konfigurāciju patreiz vēl nemainīju. Vietām trase izveidota platāka, tramplīni pieejamāki un pievaramāki visiem, nav bīstamo koronku. Izskatās, ka dalībnieku būs vēl vairāk un sastāvi vēl spēcīgāki. Esam novērsuši pirmā posma nepilnības un gatavi uzņemt Superkausa armiju."

Protams, ir padomāts arī par Faniem. Ātrākajiem skrējiena dalībniekiem būs iespēja tikt pie ieejas biļetēm uz Pasaules čempionāta motokrosā MX1/MX2 klasēm posmu Ķegumā 27;28. jūnijā un protams, kursēs Fanu buss. Nekāda uztraukuma par parkošanos, mājās tikšanu un protams, tas ir lētāk. Atliek tikai tikt līdz pieturai, ērti iekārtoties un baudīt MX4 Dobele sarūpēto video.

Fanu busa grafiks:
moto-x.lv: Moto-X: Fanu busa grafiks

Bildes no pirmā posma:
rrunlimited.lv: Superkausa pirmais posms Zirās (papildināts) |...

Video pārskats un intervijas par pirmo posmu:
http://www.vimeo.com/videos/search:superkauss

     [+] [-]

, 2009-05-13 14:20, pirms 15 gadiem
Gaujas Kausā redzēju uz ko Serģis ir spējīgs ar kvadraciklu un ja godīgi - galīgi švaki lai neteiktu vairāk

     [+] [-]

, 2009-05-13 16:24, pirms 15 gadiem
oo jaaaa ar kvadru diezgan pasvaku es cereeju ka brauks vins daudz labaak un pienemu ka vins pats taa ari domaaja

  +1 [+] [-]

, 2009-05-13 18:48, pirms 15 gadiem
matadors rakstīja: oo jaaaa ar kvadru diezgan pasvaku es cereeju ka brauks vins daudz labaak un pienemu ka vins pats taa ari domaaja
nu iespeejams nav veel kaartiigi piebraucies ar kvadru mosh peec paaris gonkaam taa gjeela shim aizies
gribeetos redzeet Serģa un Rasmaņa dueli kvadraas

     [+] [-]

, 2009-05-13 22:29, pirms 15 gadiem
mtx03 rakstīja: nu iespeejams nav veel kaartiigi piebraucies ar kvadru mosh peec paaris gonkaam taa gjeela shim aizies
gribeetos redzeet Serģa un Rasmaņa dueli kvadraas
iekš Gaujas Kauss, kvalifikācijā Serģis tieši Rasmanim zaudēja vairāk nekā 7 sekundes aplī