Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:375, Did:0, useCase: 3

Kuldīgā notiks Superkausa lielās balvas posms motokrosā

Jānis Pārums

Pasaules čempionāta posms MX1/MX2 Latvijā ir aizvadīts, bet ar to Latvijas motokrosa dzīve nebeidzas, un visiem patiesiem motokrosa faniem tiek piedāvāts šo svētdien doties uz Kuldīgas novadu, kur Upīškalna trasē, Kurmales pagastā norisināsies Superkausa "Fox" Lielās balvas 4. posms motokrosā.

Šo pasākumu varēsiet apmeklēt par draudzīgāku cenu, tikai diviem latiem, vai izmantot iespēju iepirkties tirdzniecības namos Kurši un saņemt ieejas karti par brīvu. Vēlētos arī atzīmēt, ka bērniem līdz 12 gadiem un pensionāriem uzrādot apliecību ieeja par brīvu.

No sportiskā viedokļa adrelīna daļa šajā pasākumā būs ļoti liela, jo skatoties kopvērtējuma tabulās praktiski visās klasēs nezināmo ir vairāk kā zināmo, it sevišķi, ja runājam par MX 13+ , MX 30+, Kvadri 14+ un Kvadri Pro klasi. Šajās klasēs sportistiem kopvērtējumā punktu starpība ir tik niecīga, ka pēc katra brauciena viss var sagriezties ar kājām gaisā. MX 13+ klasē intriga būs, vai jaunais līderis Raivis Eikmanis pēc aizvadītiem 3. posmiem spēs noturēt līderpozījas arī pēc Kuldīgas, jo iepriekšējais līderis Rihards Dūčis noteikti vēlas atgūt līdera statusu savā pusē. Protams, ka noteikti visiem šā brīža līderiem kārtīgu pirti centīsies sakurt Gundars Gaušis, kas diemžēl traumas dēļ bija spiests izlaist vienu posmu, kā arī trasē atgriezies viens no ātrākajiem kuldīdzniekiem Uģis Šteins.

Runājot par MX 30+ klasi, tad šajā klasē ir vismaz desmit vīri, kas var izcīnīt uzvaru Kuldīgas posmā, kurš no sportistiem spēs uzrādīt labāko rezultātu Kuldīgas posmā ir ļoti grūti spriest.
Kvadri 14+ klasē par galveniem favorītiem varētu uzskatīt divus sportistus Edgaru Meņģeļi un Kārli Meldrāju, kuriem kopvērtējumā starpība ir tikai 2 punkti, bet tas nenozīmē pārējiem sportistiem nav nekādu ambīciju, līderu duelī noteikti gribēs ielauzties Kristaps Smiltnieks no Rodeo MX Racing team, bet savukārt Kvadri Pro klasē galvenā intriga ir, vai Raimonds Baltgalvis spēs noturēt līderpozīcijas šajā klasē, jo Kristaps Meņģelis noteikti pieliks maksimālas pūles, lai izvirzītos kopvērtējumā vadībā. Noteikti būs interesanta cīņa arī starp klubiem, vai Latvijas pieredzējušais klubs Rodeo spēs revanšēties par neveiksmi pagājušajā posmā ir grūti pateikt, jo Dāvis Ivanovs ir guvis traumu un kādu laiku trasē būs kā vērotājs, bet noteikti jau Arvim Sanderam, kā pieredzējušam vadītājam ir kaut kas padomā, ko likt vietā.

Drošības labad atgādinām, ka Superkausa Lielajā Finālā, kurš norisināsies 6.septembrī, drīkstēs piedalīties tikai labākie 40 sportisti(+5rezervisti) pēc sacensību kopvērtējuma. Pārējiem dalība būs iespējama no skatītāju pozīcijām. Tātad, lai varētu piedalīties pēdējā posmā, jābūt labāko 45niekā.

Kā vienmēr licencētie sportisti piedalīsies FOX Balvas izlozē. Šoreiz pie balvām tiks 3 laimīgie.
Kā jau ierasts, norisināsies ierastais Fanu Skrējiens, kur tā uzvarētāji zēnu un meiteņu klasē saņems vērtīgas balvas.

     [+] [-]

, 2009-07-02 13:54, pirms 15 gadiem
oo feini
buus jaaizbrauc.