Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:675, Did:0, useCase: 3

Sākusies pieteikšanās "Stipro Skrējienam"

Andrejs Siliņš

Jau no 2009. gada decembra notiek pieteikšanās "Stipro Skrējienam". Pasākums tiem, kuriem patīk izaicinājums, saprātīgs risks, sevis pārbaudīšana un grūtību pārvarēšana.

Pirmo reizi Latvijā tiks izveidota trase, kurā dabiskie šķēršļi mīsies ar dabiskiem. Trases kopējais garums ap 6km. Tajā būs izveidoti 16 šķēršļi, kuru pārvarēšnai būs vajadzīgs spēks, veiklība un atjautība. Tā kā šeit nav galnenais būt pirmajam, centieties palīdzēt tiem, kuriem kāds no pārbaudījumiem būs par grūtu. Šķēršļi ir plānoti tā, lai maksimāli izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem. Ja nu tomēr pie kāda no tiem ierodas vairāk dalībnieku kā šķērslis spēj uzņemt, izmantojiet brīdi nelielai atelpai un savstarpējai palīdzībai. Savukārt, ja jūsu prioritāte ir maksimāli augsts rezultāts, skrieniet ātrāk, lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem.

Trasē jūs gaidīs dažāda veida pārbaudījumi. Golgāta, “Trodeks džungļi Šanhajā”, Spēka vīru kalns, “Ramirent metro līnija”, “EHR Top klasītes”, “Krokodilu ezers”. Šī ir tikai viena daļa no 16 šķēršliem. Sīkāka informācija par visu trasi un īss apkopojums par katru no tiem pieejams mājas lapā parstiprulatviju.lv. Savukārt diskusiju forums par un ap sacensībām atrodams piedzivo.lv: Piedzīvo.lv Forums / Stipro skrējiens 10....

Tiem kuri vēl nav pieteikušies individuālajām sacensībām, vai nav pieteikuši savu komandu, iesakām pasteigties. Jo vēlāk piesakies, jo dārgāk maksā!

Tiekamies STIPRO SKRĒJIENĀ.

Informāciju sagatavoja
biedrība PAR STIPRU LATVIJU

     [+] [-]

, 2010-03-24 19:45, pirms 14 gadiem
Dalībnieki būs milzīgi daudz un būs jestri!

     [+] [-]

, 2010-04-04 20:01, pirms 14 gadiem
kursh tur i stiprs
atnaak shurpu...
vaajsh paliks setaa