Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

Baltkom tiešraidēs NBA un NHL spēles

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Šonedēļ Baltkom translētajos kanālos NBA TV un ESPN America būs iespēja tiešraidē vērot vairākas aizraujošas basketbola un hokeja spēles. Naktī uz trešdienu, kā arī sestdienas vakarā skatītājiem būs iespēja vērot Oskara Bārtuļa spēles Filadelfijas ''Flyers'' sastāvā.

Trešdien plkst. 4:00 kanālā NBA TV būs iespēja tiešraidē vērot spēli starp Fīniksas Suns un Sanantonio Spurs. Rietumu konferencē Suns atrodas 4. vietā, 24 spēlēs izcīnot 16 uzvaras. Savukārt Spurs, ar 12 uzvarām 21 spēlē Rietumu konferencē ieņem 6. vietu.

Ceturtdien plkst. 3:30 varēs redzēt spēli starp Oklahomasitijas Thunder un Dalasas Mavericks. Thunder šobrīd cīnās par iekļūšanu labāko astotniekā Rietumu konferencē, bet Mavericks ir viena no šīs konferences līdervienībām, ieņemot 3. vietu.

Piektdien plkst. 3:00 varēs vērot Čikāgas Bulls spēli pret Ņujorkas Knicks. Abas komandas šobrīd neatrodas vadošo komandu pulkā Austrumu konferencē, un tām gaidāmas ļoti smagas cīņas par iespējām spēlēt play-off.

Sestdien plkst. 2:30 būs iespēja redzēt spēli starp Bostonas Celtics un Filadelfijas 76ers. Celtics ir apsteigusi Orlando Magic un ieņem 1. vietu Austrumu konferencē. Tā 24 spēlēs ir izcīnījusi jau 20 uzvaras. Daudz sliktāk klājās 76’ers, kas ar 24 spēlēs izcīnītām 6 uzvarām, Austrumu konferencē atrodas priekšpēdējā vietā. 76’ers rindās ir atgriezies tās kādreizējais līderis Alens Aiversons un, iespējams, tas ļaus komandai uzlabot rezultātus.

Svētdien plkst. 3:30 varēs vērot Sanantiono Spurs un Indiānas Pacers cīņu. Lai arī Spurs atrodas 6. vietā konferencē, tai uz papēžiem min vairākas komandas, kas tai pamatīgi nopūlēties, lai saglabātu pozīcijas vadošajā astotniekā, kas garantē vietu play-off. Pacers pašlaik Austrumu konferencē ieņem 11. vietu, taču līdz 8. vietai to šķir 3 uzvaras.

Savukārt kanālā ESPN America būs iespēja sekot līdzi NHL regulārās sezonas spēlēm. Trešdien plkst. 2:00 būs iespēja tiešraidē vērot pagājušās sezonas Stenlija kausa ieguvēju Pitsburgas Penguins spēli pret Oskara Bārtuļa pārstāvēto Filadelfijas Flyers. Penguins Austrumu konference ieņem 4. vietu, bet Flyers – 10. vietu. O.Bārtulis aizvadītājās 17 spēlēs ir izdarījis 3 rezultatīvas piespēles un nopelnījis negatīvu lietderības koeficentu - 4.

Plkst. 4:30 varēs redzēt Kolorado Avalanche spēli pret Vašingtonas Capitals, kuras vārtsargu treneri ir Artūrs Irbe. Savā starpā tiksies līgas vadošās komandas. Capitals šobrīd ir Austrumu konferences un visas līgas līdervienība, bet Avalanche ieņem 2. pozīciju Rietumu konferencē.

Ceturtdien plkst. 2:30 varēs vērot spēli starp Toronto Maple Leafs un Fīniksas Coyotes. Toronto šosezon punkti krājas ļoti grūtik, un Austrumu konferencē tā ieņem 13. vietu. Savukārt Fīniksa spēlē visai pārliecinoši un Rietumu konferencē ieņem 7. vietu, lai gan 9. vietā esošā K.Skrastiņa Dalasas Stars atrodas tikai vienas uzvaras attālumā.

Plkst. 5:00 varēs skatīties Vankūveras Canucks spēli pret Anaheimas Ducks. Canucks šobrīd Rietumu konferencē atrodas 10. vietā, un tā ļoti sīvi spēkos ar Stars un Red Wings par 8. pozīciju. Savukārt Ducks spēlē ļoti neveiksmīgi un Rietumu konferencē atrodas pēdējā vietā. Tai būs jācer uz pamatīgu veiksmi un pretinieku neveiksmi, lai šosezon iekļūtu play-pff.

Sestdien plkst. 3:30 varēs sekot līdzi Čikāgas Blackhawks spēlei pret Bostonas Bruins. Abas komandas ir vienas no līgas labākajām vienībām. Blackhawks Rietumu konferencē ieņem 3. vietu, bet Bruins Austrumu konferencē – 5. vietu.

Bet plkst. 20:00 varēs vērot spēli starp O.Bārtuļa Filadelfijas Flyers un Ņujorkas Rangers. Abas komandas šobrīd konferencē atrodas blakus – Flyers ieņem 10., bet Rangers 11. pozīciju, taču līdz 8. vietai abas komandas šķir tikai viena uzvara.

Informāciju sagatavoja:
Baltkom

     [+] [-]

, 2009-12-15 14:33, pirms 14 gadiem
Un tagad, Valdi, ieliec tieši tādu pašu rakstu, tik virsrakstu pamaini uz "IZZI tiešraidēs NBA un NHL spēles", jo nejau Baltcom vienīgie rāda kanālus NBA TV un ESPN America

     [+] [-]

, 2009-12-31 00:47, pirms 14 gadiem
un tad vēl lattelecom

     [+] [-]

, 2010-01-08 01:00, pirms 14 gadiem
Nesaprotu kaapeec nav raksta - Baltcom raada KHL tv