Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:16, Did:0, useCase: 3

VSB šonedēļ skeletonistu un bobslejistu starti

Andrejs Siliņš

Viasat Sport Baltic (VSB) nedēļas nogalē, kā ierasts, piedāvās sekot līdzi Latvijas skeletonistu un bobslejistu gaitām Pasaules kausa izcīņas piektajā posmā Vācijas pilsētā Altenbergā.

Futbols

Pirmdien „Coca-Cola Championship” spēlē Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārstāvētais „Queens Park Rangers” izbraukumā tiksies ar „West Bromwich Albion”. Gorkša pārstāvētās komandas sniegums, pēc labi sākta šās sezonas čempionāta, ir krietni sašķobījies, un no pēdējām septiņām spēlēm QPR uzvarējuši tikai vienā, nespējot uzvarēt kopš 7.novembra. Komandas mikroklimatu noteikti neuzlabo arī tas, ka komandas galvenais treneris Džims Madžiltons pēc pēdējā zaudējuma „Watford” ar 1-3, ir mēģinājis fiziski iespaidot ungāru pussargu Akošu Buszaki, par ko uz nenoteiktu laiku ir atstādināts no savu pienākumu pildīšanas.

Otrdien VSB skatītājiem tiek piedāvāta Francijas „Ligue 1” spēle, kurā „Auxerre” futbolisti viesojas pie „Valenciennes” vienības. Abas komandas pēc 16 aizvadītām spēlēm turnīra tabulā atdala divas vietas un viens punkts, līdz ar to cīņa solās būt spraiga un principiāla.

Trešdien VSB viesizrādēs „TV6” piedāvā „Ventspils” futbolistu pēdējo spēli šās sezonas UEFA Eiropas līgā. Ventspilnieki cerības uz kvalificēšanos zaudēja iepriekšējā kārtā, zaudējot Berlīnes „Hertha” komandai, līdz ar to futbolistu uzdevums pēdējā spēlē būs ar cieņu noslēgt dalību Eirokausos. Pirmā apļa abu komandu spēle beidzās ar bezvārtu neizšķirtu.

Futbola nedēļu noslēgs Francijas „League 1” spēle starp „Monaco” un Lionas „Olympique” futbolistiem. Abas komandas, kuras vairāk pierasts redzēt cīnoties par pirmo vietu, šosezon ir tabulas vidusdaļas iemītnieces. Pienācis pēdējais laiks kaut ko mainīt, lai pacīnītos par dalību Eirokausu turnīros nākamgad.

Tiešraides

Pirmdiena, 14.decembris, pulksten 21:40, The Championship, WBA – Queens Park Rangers;
Otrdiena, 15.decembris, pulksten 21:55, Ligue 1, Valenciennes – Auxerre;
Svētdiena, 20.decembris, pulksten 21:55, Ligue 1, Monaco – Lyon.

Trešdien, 16.decembrī, pulksten 23:25 atkārtojumā no tās pašas dienas UEFA Eiropas līgas FK Ventspils un SC Heerenveen spēle. Tiešraide kanālā TV6 pulksten 19:55.

Basketbols

Trešdienas pirmajā spēlē „Lietuvos Rytas” basketbolistu savā laukumā uzņems „Olympiacos” basketbolistus. „Olympiacos” basketbolisti ar piecām uzvarām septiņās spēlēs ir grupas līderi, bet „Lietuvos Rytas” basketbolisti ar četrām uzvarām un trīs zaudējumiem atrodas trešajā vietā. Pirmā apļa spēlē „Olympiacos” savā laukumā bija pārāki ar 97-73.

Otrajā trešdienas spēlē „Montepaschi Siena” savā laukumā uzņems „Asvel Basket” vienību. Itālieši, kas ar sešām uzvarām septiņās spēlēs atrodas tabulas otrajā vietā, sev jau ir garantējuši iekļūšanu nākamajā kārtā, savukārt „Asvel Basket”, kas uzvarējuši tikai trīs spēlēs no septiņām, ieņemot trešo vietu, vietu Top 16 vēl nav garantējuši. Pirmajā abu komandu savstarpējā spēlē „Montepaschi” izbraukumā svinēja uzvaru ar 82-65.

Ceturtdienas ULEB Eirolīgas vakars sāksies ar C grupas spēli, kurā Maskavā vietējais „CSKA” tiksies ar grupas līderi Telavivas „Maccabi Electra”. „CSKA” basketbolisti sev jau ir garantējuši vietu nākamajā kārtā, savukārt „Maccabi Electra” uzvara Maskavā dos stabilu vietu Top 16. Pirmajā savstarpējā C grupas spēlē Telavivā pārāki ar 71-54 bija mājinieki.

Eirolīgas tiešraides noslēgs A grupas spēle Barselonā, kur vietējais „Regal FC Barcelona” uzņems Kauņas „Žalgiri”. Barselonas basketbolisti ar septiņām uzvarām septiņās spēlēs ir A grupas līderi, kas jau garantējuši sev vietu nākamajā kārtā, savukārt „Žalgiris” basketbolisti izcīnījuši tikai vienu uzvaru, piedzīvojot sešus zaudējumus. Pirmajā savstarpējā spēlē „Žalgiris” savā laukumā piekāpās ar 70-77.

Tiešraides

Trešdiena, 16.decembris, pulksten 19:40, Eirolīga, Lietuvos Rytas – Olympiacos Piraeus;
Trešdiena, 16.decembris, pulksten 21:40, Eirolīga, Montepaschi Siena – Asvel Villeurbanne;
Ceturtdiena, 17.decembris, pulksten 19:10, Eirolīga, CSKA Moscow – Maccabi Tel Aviv;
Ceturtdiena, 17.decembris, pulksten 21:40, Eirolīga, Ragal FC Barcelona – Kaunas Žalgiris.

Ceturtdien, 17.decembrī pulksten 23:40, atkārtojumā no tās pašas dienas, Eirolīgas spēle Panathinaikos pret Real Madrid.

Skeletons un bobslejs

Nedēļas nogalē Vācijas pilsētā Altenbergā Pasaules kausa izcīņas piektā posma sacensības aizvadīs Latvijas skeletonisti un bobslejisti. Latvijas skeletonists Martins Dukurs sezonu aizvada spoži. Ceturtajā posmā Vinterbergā Martins izcīnīja pirmo vietu, un arī kopvērtējumā Dukurs jaunākais ir sezonas līderis. Viņa brālis Tomass, kurš Vinterbergā bija ceturtais, arī kopvērtējumā atrodas ceturtajā vietā.

Latvijas bobslejisti labākus rezultātus uzrāda četrinieku ekipāžu sacensībās. Tā Jāņa Miņina četrinieks pēc četriem posmiem Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā ir otrajā vietā, bet divnieku konkurencē Miņina/Melbārža duets ir tikai 12.vietā. Otra Latvijas pilota Edgara Maskalāna četrinieks kopvērtējumā pēc četriem posmiem ieņem 14.pozīciju, bet divnieku konkurencē Maskalāna/Broka ekipāža ieņem 24.vietu.

Tiešraides

Piektdiena, 18.decembris, pulksten 10:00, Pasaules kauss skeletonā, vīriešu konkurence, 5.posms, 1.brauciens;
Piektdiena, 18.decembris, pulksten 11:30, Pasaules kauss skeletonā, vīriešu konkurence, 5.posms, 2.brauciens;
Sestdiena, 19.decembris, pulksten 14:30, Pasaules kauss bobslejā, divnieku ekipāža, 5.posms, 1.brauciens;
Sestdiena, 19.decembris, pulksten 16:00, Pasaules kauss bobslejā, divnieku ekipāža, 5.posms, 2.brauciens;
Svētdiena, 20.decembris, pulksten 11:00, Pasaules kauss bobslejā, četrinieku ekipāža, 5.posms, 1.brauciens;
Svētdiena, 20.decembris, pulksten 12:30, Pasaules kauss bobslejā, četrinieku ekipāža, 5.posms, 2.brauciens.

Vairāk
viasatsport.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-12-14 18:48, pirms 14 gadiem
ecb rakstīja: nekāds sakars ar sportu,tīri smirdīiga VSB reklāma
Es gan tā nedomāju! Varu apskatīties vismaz ērti, kad, kas tieši ies :p

  +1 [+] [-]

, 2009-12-14 19:36, pirms 14 gadiem
LTV7 tas ir spēks!....VSB pacelj cenas , jo cer , ka no 1.janvāra sākot parasto TV būs grutāk redzēt( gan jau vietejie iezemiešu telemasteri izdomās pretindi!)...piga Swiedru Telekomunikacijaam!!!